GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Καλυβίων, έδρα του Δήμου Σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε, χθες, η τελετή...



Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Καλυβίων, έδρα του Δήμου Σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε, χθες, η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη, και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, μετά την επικράτηση της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιερόθεος, Πρωτοσύγκελος Μητρόπολης Μεσογαίας, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Βουλευτές κ.κ. Γεωργία Μαρτίνου, Αλέξης Μητρόπουλος, Βασίλης Οικονόμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Αυγερινός, Ζαχαρίας Πελέκης, Νάσος Αναγνωστόπουλος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των όμορων Δήμων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και των ΜΜΕ.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος προέτρεψε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο «να ανατρέψει την καθεστηκυία τάξη και να ξεχωρίσει στο μυαλό και την καρδιά των συνδημοτών του ως ο άρχων του τόπου, ο οποίος θα εργαστεί για το κοινό συμφέρον, αφήνοντας αξιομνημόνευτο έργο για τον τόπο του».

Στη συνέχεια, ο απερχόμενος πλέον Δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου, παρέδωσε την ηγεσία του Δήμου στον νέο Δήμαρχο, Γιώργο Σωφρόνη, προτρέποντας τους νέους συμβούλους να εργαστούν με πάθος και όρεξη για προσφορά, να τολμήσουν και να είναι σίγουροι ότι θα αποκομίσουν πολλά από την ξεχωριστή διαδρομή. Κλείνοντας, επεσήμανε την ανάγκη για συνεργασία και ενότητα, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του για το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι επικεφαλής των Συνδυασμών της Αντιπολίτευσης, κ.κ. Μανώλης Τσαλικίδης, Αγγελική Ράπτη, Νικόλαος Βολάκος, συνέτειναν στην υιοθέτηση πνεύματος συνεργασίας, προκειμένου η ερχόμενη πενταετία να είναι εποικοδομητική για τον Δήμο Σαρωνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση