GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πίθηκος… Τραβόλτα

Ο χορός του λεμούριου που ξετρέλανε μια φωτογράφο Βρισκόταν διακοπές στη Μαδαγασκάρη όταν είδε κάτι που την έκανε να σταματήσει τα ...


Ο χορός του λεμούριου που ξετρέλανε μια φωτογράφο
Βρισκόταν διακοπές στη Μαδαγασκάρη όταν είδε κάτι που την έκανε να σταματήσει τα πάντα και να πάρει τη φωτογραφική μηχανή της για να το απαθανατίσει. Της θύμισε κάτι από… Πυρετό το σαββατόβραδο. Δεν είδε τον Τζον Τραβόλτα, αλλά έναν πίθηκο που διέθετε παρόμοιες χορευτικές ικανότητες.
Μια φωτογράφος από τη Φινλανδία, η Άλισον Μπουτιγκιεγκ βρέθηκε στη χώρα για διακοπές με τον σύντροφο της και έβγαλε ορισμένες εκπληκτικές φωτογραφίες με έναν λεμούριο να χορεύει… ντίσκο. Ο πίθηκος έκανε κινήσεις ίδιες με του διάσημου ηθοποιού στην γνωστή ταινία. Παρότι την είδε που τον φωτογράφιζε, δεν έδωσε καμία σημασία. Ίσα ίς που συνέχισε το χορευτικό του κάνοντας και ορισμένα… ακροβατικά μαζί.
Το ζευγάρι ήλπιζε να δει λεμούριους να χορεύουν -όπως είχαν παρακολουθήσει σε ένα ντοκιμαντέρ- αλλά όπως εξήγησαν αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους δεν το περίμεναν. Δεν ανέμεναν δηλαδή, να δουν κάποιον από αυτούς να κάνει κινήσεις σαν… επαγγελματίας χορευτής και να τους διασκεδάζει. «Ήταν ο Φρεντ Αστέρ του ζωικού βασιλείου», είπε η 34χρονη από το Ελσίνκι.
Το… σόου τελείωσε όταν το πιθηκάκι βρήκε ένα δέντρο και σταμάτησε να χορεύει για να σκαρφαλώσει.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Ούτε ρούβλι, στην αμερικανο-γλύφτουσα ΕΕ!!

    Ούτε ρούβλι, ούτε ένας ρώσος τουρίστας στην σκυμμένη φασιστική Ελλάδα Βενιζέλου-Σαμαρά, που χαριεντίζεται με τους Ναζί του Κιέβου!

    Ντροπή και Αίσχος, στους σύγχρονους Δοσίλογους και Ταγματασφαλίτες - ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση