GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Κόμμα-ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή ετοιμάζει ο Μπαλτάκος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  ΜΟΝΟ στο Press-gr.  Εντείνει την κινητικότητά του ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο Press-gr. 

Εντείνει την κινητικότητά του ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος που ως γνωστόν απομακρύνθηκε από τη θέση του ύστερα από την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο κ. Μπαλτάκος δεν κρύβει μάλιστα την πρόθεσή του για τη δημιουργία νέου "δεξιού" κόμματος και προς την κατεύθυνση αυτή συμμετέχουν οι Βασίλης Καπερνάρος, Χρήστος Ζώης και Φραγκούλης Φράγκος.
Πολλοί όμως εκτιμούν βάσιμα ότι δεν πρόκειται για μια "αδέσποτη" προσπάθεια. Στόχος στην πραγματικότητα, όπως εκτιμούν, είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα - ανάχωμα για τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου είτε να αποσπαστεί ένα τμήμα σκληρών δεξιών ψηφοφόρων της είτε να αποτραπεί περαιτέρω ενίσχυσή της.
"Αν το νέο κόμμα μπορέσει να μπει στη Βουλή, ακόμη καλύτερα..." λένε από την πλευρά τους όσοι βλέπουν την κίνηση Μπαλτάκου ως εν δυνάμει πολιτικό σύμμαχο της ΝΔ από τα δεξιά.
Φαίνεται επίσης ότι οι προετοιμασίες θα επισπευσθούν καθώς μπορεί να έχουμε γρήγορα εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. Γι' αυτό, όπως εξηγείται, ο Β. Καπερνάρος (ο μόνος που είναι βουλευτής) δήλωσε από τώρα ότι δεν θα ψηφίσει θετικά για πρόεδρο, ώστε το νέο πολιτικό εγχείρημα να βαδίσει με την απαιτούμενη πολιτική αξιοπιστία και να μην φανεί ότι είναι "σικέ" με τη ΝΔ...

1 σχόλιο

  1. Αγάπη για την πατρίδα κατά τ΄ άλλα..

    Ο ορισμός και η επιτομή του κοινωνικού αυτοματισμού δεν είναι η παροχή τόσων ποικίλων και ευφάνταστων προνομίων σε μία ομάδα μόνον λειτουργών της δημόσιας διοίκησης, είναι η απουσία αναγνώρισης από όλους τους στρατιωτικούς της παροχής αυτών των προνόμιων από την Πολιτεία που απολαμβάνουν έναντι όλων των υπολοίπων Ελλήνων.

    Τουναντίον κάθε φορά όλο και κάτι καινούργιο ανακαλύπτουν και ζητάνε, είναι βλέπεις και οι τόσο συχνές μετεκπαιδεύσεις τους στην Εσπερία που τους δίνουν γόνιμες ιδέες όλο και πιο ιδιοτελών διεκδικήσεων....

    Όσο για τις διευκρινίσεις για το 30μηνο, μόνον τα παιδιά των στρατιωτικών έχουν ανάγκη τον πατέρα τους μέχρι να γίνουν 30 μηνών; των γιατρών και των δικαστικών δεν την έχουν;

    Όπως και για το άθροισμα από τα 18, ομοίως να αθροίσουμε και τις σπουδές των γιατρών και των δικαστικών ως υπηρεσία, και των δικαστικών που συνταξιοδοτούνται στα 67 τους.

    Καμία αιδώς όμως, καμία τσίπα, καημό το έχω να γνωρίσω στρατιωτικό που να μην θέλει να βγει στη σύνταξη στα 50 του για να κάνει δεύτερη καριέρα και να θέλει να παραμείνει στην υπηρεσία του δημοσίου προσφέροντας μέχρι τα 67 τις ικανότητές του που με τόσο οίστρο και μετεκπαιδεύσεις ο στρατός του καλλιέργησε..

    Ο μέσος Ελληνας πολίτης, είναι σε ΠΟΛΥ χειρότερη κατάσταση από ένα πχ Υπαξιωματικό της Αεροπορίας, ή των Διαβιβάσεων, ή του Λιμενικού (τυχαία παραδείγματα).

    Δεν αμφισβητώ την άξια των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, άπλα να ξέρουμε σε ποιά εποχή βρισκόμαστε.


    Όταν τόσοι και τόσοι με Πανεπιστημιακά πτυχία και μεταπτυχιακά , οριακά βρίσκουμε μια κακοπληρωμένη ανασφάλιστη ημι-απασχόληση.

    Όταν φορολογούμαστε άγρια για τα εισοδήματα-ψίχουλα που έχουμε, ακόμα και για το σπίτι που μένουμε κτλ κτλ.

    Από όλους εμάς , οι ένστολοι είναι σε ΠΟΛΥ καλύτερη κατάσταση. Δεν το λέω κακοπροαίρετα, αφού τους σέβομαι, αλλά μην υπερβάλουμε ότι πεινάνε κιόλας... Γιατί μετά εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να αρχίσουμε να μεταναστεύουμε στο ....Ερμπιλ του Βορ Ιρακ (στη καλύτερη περίπτωση)....

    πηγη..http://www.antinews.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση