GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Διαβολική» ματιά σε Αλόνσο

Να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με έναν ακόμη παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φαίνεται να έχει στο μεταγ...


Να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με έναν ακόμη παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φαίνεται να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Τσάμπι Αλόνσο.
Με την υπόθεση του Ανχέλ Ντι Μαρία να μην έχει κλείσει ακόμη, οι «κόκκινοι διάβολοι» εστιάζουν στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο 32χρονος Ισπανός φαντάζει ως το φαβορί για την συγκεκριμένη θέση, καθώς δεν είναι δεδομένη και η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα της «βασίλισσας της Ευρώπης» εν όψει της νέας σεζόν.
Με την έλευση του Τόνι Κρόος, την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς μέχρι το 2018, αλλά και την τελικώς παραμονή του Σάμι Κεντίρα στην κάτοχο του Champions League, ο ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός για τον έμπειρο άσο, γεγονός που ίσως λειτουργήσει υπέρ της μεταγραφής.
Να θυμίσουμε πως πρωταρχικός στόχος για την κάλυψη της εν λόγω θέσης ήταν ο Αρτούρο Βιντάλ, ακολούθησε ο διεθνής Γερμανός της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ο σαφώς πιο έτοιμος όλων, Τσάμπι Αλόνσο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση