GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 χρήσεις του μαχαιριού που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη στην κουζίνα...

Το μαχαίρι είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα...Υπάρχουν όμως ένα σωρό χρήσεις του που δε γνωρίζεις...



Το μαχαίρι είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα...Υπάρχουν όμως ένα σωρό χρήσεις του που δε γνωρίζεις και θα σε βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση όταν βιάζεσαι να κάνεις κάποια πράγματα, ειδικά όταν περιμένεις κόσμο.

#Κόψε πολλά ντοματόνια σε λίγα δευτερόλεπτα

Τοποθέτησε τα ντοματίνια σε μία πιατέλα, βάλε από πάνω μία άλλη πιατέλα και πέρνα το μαχαίρι ανάμεσα από τις 2 πιατέλες.

#Σέρβιρε παγωτό χρησιμοποιώντας μαχαίρι

Την επόμεη φορά που θα θελήσεις να σερβίρεις παγωτό σε ένα πάρτυ, και δεν έχεις χρόνο να περιμένεις να ξεπαγώσει, κάνε το εξής τρικ. Βούτα το κλειστό μπωλ του παγωτού σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό για 15-30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια άνοιξέ το και κόψε το παγωτό σε μερίδες χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι που καίει.

#Χρησιμοποίησε ζεστό μαχαίρι για να κόψεις κέικ

Θα αναρωτιέσαι πολλές φορές πως γίνεται σε κάποια μαγαζιά, να κόβουν το κέικ σε τόσο ευθυγραμμισμένα κομμάτια. Το μυστικό είναι να βουτήξεις προηγουμένως το μαχαίρι σε καυτό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση