GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Παπαγεωργόπουλος είχε γκαρσονιέρα χαλάρωσης στον δήμο Θεσσαλονίκης. Την γκρέμισε ο Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αποποιήθηκε την πολυτέλεια του τέως δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου Η αρχή έγινε με το γκρέ...

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αποποιήθηκε την πολυτέλεια του τέως δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου
Η αρχή έγινε με το γκρέμισμα του διαμερίσματος που είχε δημιουργήσει ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλος, το οποίο ήταν περίπου 45 τετραγωνικά με θέα τη θάλασσα. Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, το συγκεκριμένο διαμέρισμα, που έως τώρα ήταν κλειδωμένο, είχε μπάνιο, κουζίνα και ένα χώρο σαλονοκρεβατοκάμαρας που επικοινωνούσε με εσωτερική πόρτα μόνο με το γραφείο του.
Ο Γιάννης Μπουτάρης κατήργησε επίσης το δεύτερο γραφείο Δημάρχου και μετέφερε τους καναπέδες σε άλλους χώρους για να κάθονται οι επισκέπτες.
Στα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια του Γιάννη Μπουτάρη είναι να προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις και να μικρύνει στο μισό, το γραφείο στο οποίο ήδη βρίσκεται προκειμένου να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι για τους υπαλλήλους.
Πηγή: thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση