GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτιστική λίμνη της Ευρώπης θέλει να κάνει τον Μαραθώνα o Ψινάκης

Πολιτιστική λίμνη της Ευρώπης θέλει να κάνει τον Μαραθώνα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, δημιουργώντας παράλληλα έναν νέ...



Πολιτιστική λίμνη της Ευρώπης θέλει να κάνει τον Μαραθώνα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, δημιουργώντας παράλληλα έναν νέο ευρωπαϊκό θεσμό στα πρότυπα εκείνου της πολιτιστικής πρωτεύουσας. «Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα τέρατα (βλέπε Λόχνες) ούτε οι πέστροφες και τα βατράχια (βλέπε λίμνη Ιωαννίνων). Φαντάζομαι τον Μαραθώνα ως τον υδάτινο ομφαλό της Ευρώπης, μια λίμνη θα έλεγα πολλαπλών χρήσεων, όπου το αρχαίο πνεύμα θα συναντά το πνεύμα του Κώστα Μαρτάκη».

Ο Ηλίας Ψινάκης φέρεται φανερά δυσαρεστημένος με την αυστριακή σούπερ σταρ Κοντσίτα, η οποία προτίμησε τη Μύκονο και το πάρτι της Άννας Βίσση για τα εκατόν σαράντα χρόνια της στο τραγούδι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεοκλεγείς δήμαρχος την περίμενε στα παρασκήνια, ανταλλάσσοντας Μαζί της βαριές κουβέντες , ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μαλλιοτραβήχτηκαν μπροστά στον Τρύφωνα Σαμαρά (συγκεκριμένα, εκείνη του τραβούσε τα μαλλιά, του Ψινάκη όχι του Τρύφωνα, και εκείνος το μούσι).

«Προτίμησε να τραγουδήσει προς τιμήν μιας τραγουδίστριας που έχει την ηλικία του Λόχνες και όχι στον Μαραθώνα με μια ζώσα ιστορική μνήμη δεκάδων χιλιάδων χρόνων. Δε θα τη συγχωρέσουν ποτέ οι ήρωες πολεμιστές του».

Όσον αφορά στην ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών και υλοποιείται την τρέχουσα περίοδο και μέχρι 29 Αυγούστου, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα έχει επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο συσκέψεων, προκειμένου να καθορίσει τα πρόσθετα προσόντα των υπαλλήλων που θα επιλέξουν ως χώρο εργασίας την πόλη του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοτικοί υπάλληλοι θα πρέπει να προσκομίσουν ένα τουλάχιστον εισιτήριο εισόδου στην πλαζ Super Paradise της Μυκόνου ή εναλλακτικά στην Ψαρρού. Εάν οι υπάλληλοι δεν μπορούν να βρουν κάποια απόδειξη από το νησί της Μυκόνου, γεγονός διόλου απίθανο, μπορούν να κάνουν αίτηση σε μία εκ των ανωτέρω πλαζ ώστε να τους χορηγηθούν οι αντίστοιχες βεβαιώσεις επίσκεψης, οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν στον δήμο Μαραθώνα είτε πρωτότυπες είτε ως ακριβή αντίγραφα.

Όσον αφορά στους άρρενες δημοτικούς υπαλλήλους που θα ζητήσουν μετάταξη στον δήμο Μαραθώνα, θα πρέπει να έχουν προβεί σε ριζική αποτρίχωση στη θωρακική και κοιλιακή χώρα καθώς και στους γλουτούς.

Προκειμένου να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία στο μέλλον, ο Ηλίας Ψινάκης συζητά τη σύσταση δημοτικής επιχείρησης αποτρίχωσης και ανόρθωσης γλουτών και προσώπου, ώστε να μην υποχρεώνονται οι κάτοικοι του Μαραθώνα να μετακινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση