GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Kύριε Πούτιν, στείλτε τα παιδιά μου σπίτι. Σας παρακαλώ» Δραματική έκκληση μάνας ... [photo]

Συντετριμμένοι, οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με την πτήση ΜΗ17... ζουν τώρα το μαρτύριο της αναμονής για...



Συντετριμμένοι, οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με την πτήση ΜΗ17...
ζουν τώρα το μαρτύριο της αναμονής για να παραλάβουν (αν και όταν) τα σώματα των νεκρών τους.
Μια από αυτούς, η μητέρα του Bryce Fredriksz μίλησε στα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να απευθυνθεί προσωπικά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Silene Fredriksz-Hoogzand έχασε τον γιό τη ςπου ταξίδευε μαζί με τη σύντροφό του στη μοιραία πτήση. «Δεν είμαι πολιτικός», είπε μιλώντας τηλεφωνικά στο Associated Press. «Αλλά είμαι σίγουρη ότι ο κύριος Πούτιν μπορεί να κάνει κάτι. Νωρίτερα, από το αεροδρόμιο Schiphol στο Aμστερνταμ είχε πει στο Sky TV «Κύριε Πούτιν στείλτε τα παιδιά μου σπίτι... Στείλτε σπίτι. Σας παρακαλώ».Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, θρηνεί και φωνάζει «Τα σώματα τους κείτονται εκεί για τρεις μέρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Υπάρχουν οικογένειες που δεν θα κρατήσουν ποτέ το σώμα ενός παιδιού ή μιας μητέρας.»
Η ίδια είχε στείλει διακοπές τον γιό της με τη σύντροφό του στο Μπαλί, προκειμένου να ξεπεράσουν το θάνατο της μητέρας της κοπέλας, πριν από δυόμιση μήνες. Ενα γεγονός που είχε συγκλονίσει το νεαρό ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση