GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Jennifer Aniston: To smoothie που την αδυνάτισε!

Αυτήν την εποχή στο Hollywood φαίνεται ότι πίνουν όλοι smoothies, διότι είναι δροσιστικά και ταυτόχρονα υγιεινά. Η Jennifer Ani...



Αυτήν την εποχή στο Hollywood φαίνεται ότι πίνουν όλοι smoothies, διότι είναι δροσιστικά και ταυτόχρονα υγιεινά. Η Jennifer Aniston μοιράζεται το αγαπημένο της smoothie.

Αναφέρει ότι είναι σαν ένα milkshake, που προσφέρει ενέργεια και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, διότι περιέχει κεράσια και καρύδια. Δείτε παρακάτω πως θα το φτιάξετε.Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά σκόνη πρωτεΐνης vegan
1/2 μπανάνα
1 φλιτζάνι κατεψυγμένα κεράσια
1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη maca
1/2 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο έδαφος
1-2 σταγόνες stevia σοκολάτας
5 καρύδια
Πάγος
Οδηγίες:
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο. Απολαύστε το αμέσως!
Τα Smoothies φρούτων έχουν πολλά οφέλη που προωθούν μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Οι πολυάριθμες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που βρίσκονται στα φρέσκα φρούτα, μπορούν να προστεθούν σε ένα Smoothie.
Το συγκεκριμένο που προτείνει η Jennifer Aniston, είναι πολύ υγιεινό, διότι αποτελείται κυρίως από κεράσια και καρύδια.
Τα κεράσια μαζί με πολλά άλλα μούρα, είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, γι αυτό και βοηθάνε στην πρόληψη ή την αποκατάσταση των ζημιών, που γίνονται στα κύτταρα του οργανισμού, από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, συμβάλλουν στην ανακούφιση του πόνου από την ουρική αρθρίτιδα, επιβραδύνουν την γήρανση, σας βοηθάνε να κοιμηθείτε, και χαλαρώνουν τους μυϊκούς πόνους μετά από μια προπόνηση.
Τα καρύδια δεν έχουν μόνο ωραία γεύση αλλά, είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και περιέχουν θρεπτικά συστατικά, όπως μέταλλα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία.
Ξεκινήστε τη μέρα σας φτιάχνοντας αυτό το smoothie και θα έχετε πάρει μια σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών, βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση