GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αφίσα της ΝΔ για τα 40 χρόνια από τη μεταπολίτευση...

Αφίσα για τη Μεταπολίτευση δημιούργησε και ανέβασε στο διαδίκτυο, Νέα Δημοκρατία, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Ιουλίου, συμπληρώνον...

Αφίσα για τη Μεταπολίτευση δημιούργησε και ανέβασε στο διαδίκτυο, Νέα Δημοκρατία, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Ιουλίου, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κατάρρευση της Χούντας και την επιστροφή Καραμανλή στην Ελλάδα.
Στην αφίσα απεικονίζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και χρησιμοποιείται το μότο "Η Νέα Μεταπολίτευση ξεκίνησε".
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε και σε ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 40 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
"Συμπληρώνονται, στις 24 Ιουλίου, σαράντα χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε.
Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης. Αντλούμε, ταυτόχρονα, διδάγματα από την ιστορική εμπειρία. Διασφαλίζουμε τα μεγάλα δημοκρατικά επιτεύγματα της περιόδου εκείνης και την πορεία της Πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια που φέρουν τη σφραγίδα του ιδρυτή της Παράταξής μας Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Εργαζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από τις αδυναμίες του παρελθόντος, που δίνει προοπτική σε όλους τους Έλληνες. Μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών φτάνουμε τώρα στην έξοδο από την κρίση και μπαίνουμε στο δρόμο της ανάταξης, της ανάπτυξης και της ελπίδας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση