GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Κριός... Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, ό...



Κριός...
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, όχι απαραίτητα σπουδαίο.
Μην αφήσετε τις ευθύνες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να μονοπωλήσουν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον σας. Άνοδος στα οικονομικά σας, που θα δώσει νέα πνοή στη διάθεσή σας.

Ταύρος
Οι συγκρούσεις στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι αναμενόμενες σήμερα, αλλά όχι ιδιαίτερα ανησυχητικές. Μη δίνετε σημασία στις φωνές και τις βρισιές, αλλά στην ουσία των πραγμάτων. Τα νεύρα θα περάσουν, έτσι κι αλλιώς. Σταθερά τα επαγγελματικά σας μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας. Μην παρεκκλίνετε απ’ τον στόχο που θέσατε.

Δίδυμος
Μην ανακατεύεστε σε αντιπαραθέσεις που δεν σας αφορούν άμεσα, ακόμη κι αν οι προθέσεις σας είναι αγνές. Στο τέλος θα βρεθείτε μπλεγμένοι και θα υποστείτε συνέπειες που δεν σας αναλογούν στην πραγματικότητα. Δώστε έμφαση στα λόγια των Τοξοτών σήμερα, ειδικά αν σχετίζεστε ερωτικά μαζί τους. Εννοούν απόλυτα όσα σας λένε.

Καρκίνος
Η ηρεμία που επικρατεί στα οικογενειακά σας, σας δίνει το ερέθισμα που χρειάζεστε για να ενδιαφερθείτε εντονότερα για τις υπόλοιπες σχέσεις σας, φιλικές και ερωτικές. Καιρός να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω σε όσους παραμελήσατε. Προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας. Δεν σας συμφέρει να επενδύσετε σε αβέβαια εγχειρήματα.

Λέων
Η Αφροδίτη οδηγεί τις ερωτικές καταστάσεις στα άκρα και σας εξωθεί σε ενέργειες που δεν σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Απολαύστε το ερωτικό παιχνίδι, αλλά μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν επιτέλους σε μία λογική σειρά και το άγχος σας περιορίζεται σημαντικά, σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες.

Παρθένος
Μια φωνή απ’ τα παλιά σας γυρίζει για λίγο πίσω, αλλά το παρελθόν δεν έχει κάτι που σας ενδιαφέρει, σ’ αυτή τη φάση. Εστιάστε στα μελλοντικά σας σχέδια και μην ασχολείστε με τελειωμένες ιστορίες. Έντονη η χημεία σας με τους Αιγόκερους, ειδικά στο επαγγελματικό πεδίο. Αφήστε τους να σας οδηγήσουν σε μια νέα εποχή για εσάς.

Ζυγός
Οι διαφωνίες σας με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους έχουν περισσότερα θετικά παρά αρνητικά πράγματα να σας δώσουν. Επωφεληθείτε από τις γνώσεις των εμπειρότερων και μην αφήσετε τον εγωισμό να κουκουλώσει το συμφέρον σας. Προσοχή στις επαγγελματικές ίντριγκες, ειδικά αν σ’ αυτές εμπλέκονται Υδροχόοι. Δεν οδηγούν πουθενά, απλώς σας καθυστερούν.

Σκορπιός
Εξετάστε με προσοχή τις επαγγελματικές προτάσεις που σας γίνονται τώρα, ακόμη κι αν πρόκειται για απλές νύξεις. Μην κλείσετε πόρτες που μελλοντικά θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Εμπιστευτείτε τους αδελφικούς σας φίλους σε ό, τι έχει να κάνει με την πορεία των ερωτικών σας. Κάτι παραπάνω ξέρουν από εσάς.

Τοξότης
Μια νέα γνωριμία σας παρασύρει σε μονοπάτια που δεν έχετε εξερευνήσει στο παρελθόν και σας ξυπνάει πρωτόγνωρα ερωτικά συναισθήματα. Αφεθείτε στα χέρια του ατόμου που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, αλλά μην ξεχνάτε να παίρνετε προφυλάξεις κάθε είδους. Σε καλή φάση ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που αναλάβατε μόνοι. Μην επαναπαυθείτε, ωστόσο, παρ’ όλα τα θετικά σημάδια.

Αιγόκερως

Ο Άρης φέρνει εκρήξεις στα επαγγελματικά, που θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν παίρνουν από λόγια. Ακολουθήστε τη διπλωματική οδό. Προτιμήστε κάτι ασφαλές και σταθερό από κάτι περιπετειώδες και επικίνδυνο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς.

Υδροχόος
Τα αποτελέσματα της υπομονής και της υποχωρητικότητάς σας αρχίζουν σιγά σιγά να φαίνονται στον ερωτικό τομέα. Απολαύστε ό, τι χτίσατε με κόπο, χωρίς να προβάλετε υπερβολικά τις ανασφάλειές σας. Σταθερά τα εργασιακά σας. Επιτέλους βρίσκετε την χρυσή τομή στην επικοινωνία σας με μερικούς συναδέλφους που σας ζόρισαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ιχθύς
Το ερωτικό φλερτ από και προς εσάς αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ το συνηθισμένο, έτσι ξεφεύγει λιγάκι απ’ τον έλεγχό σας. Μαζευτείτε όσο μπορείτε, Ιχθύες, γιατί θα ’ναι λάθος να δώσετε αναληθείς εντυπώσεις σε σημαντικά άτομα. Διευθετήστε άμεσα μία τεχνική εκκρεμότητα (μάλλον οικονομικής φύσεως) που ενδέχεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση