GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Παρίσι αυτή τη φορά η συνάντηση με την τρόικα!

Στο Παρίσι αναμένεται να συναντηθούν αυτή τη φορά οι επικεφαλής της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της έκ...

Στο Παρίσι αναμένεται να συναντηθούν αυτή τη φορά οι επικεφαλής της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της έκτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Όπως επισημαίνεται, η επιλογή αυτή θεωρήθηκε χρήσιμη με το σκεπτικό ότι η διεξαγωγή των συζητήσεων εκτός Ελλάδας, για πρώτη φορά, θα γίνει «πιο ψύχραιμα» και η υλοποίηση του προγράμματος θα προχωρήσει με αποτελεσματικότητα.
Μετά τις συζητήσεις στο Παρίσι, όπως σημειώνεται με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι επικεφαλής της τρόικας και τα μέλη των τεχνικών επιτροπών θα επισκεφθούν την Αθήνα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και έχουν σκοπό να παραμείνουν «για λίγες μέρες».
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Γουίλιαμ Μάρεϊ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, την περασμένη Πέμπτη, εξέφρασε την επιθυμία του ΔΝΤ η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί «όσο πιο σύντομα γίνεται».
Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις για το ελληνικό χρέος, υπογράμμισε, για ακόμη μία φορά, ότι οι εταίροι της Ελλάδας συμφώνησαν να παράσχουν την «αναγκαία στήριξη» για την ελάφρυνση του χρέους στο 114% του ΑΕΠ το 2020 και κάτω του 110% του ΑΕΠ το 2022.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

6 σχόλια

  1. To βράδι της Δευτέρας όλες σχεδόν οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των χρεωκοπημένων εκδοτών οι οποίοι εκβιάζουν κούρεμα των θαλασσοδανείων τους, με φόντο και την αποφυλάκιση του συναδέλφου τους Κώστα Γιαννίκου, πανηγύριζαν με πρώτο θέμα το γεγονός ότι η Τρόικα θα κάνει την αξιολόγηση από το Παρίσι!....

    Αίφνης επειδή οι Τροικανοί φοβούνται τους τρελαμένους φίλους του Νίκου Μαζιώτη, μας πασάρουν σαν επιτυχία του Σαμαρά το γεγονός ότι θα μας προετοιμάσουν το επόμενο μνημόνιο στο Παρίσι για λόγους γκλαμουριάς και δικής τους διευκόλυνσης.

    Στην προκειμένη περίπτωση το πήδημα χωρίς σάλιο γίνεται πήδημα με χρήση βουτύρου, όπως στην επική σκηνή του Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι...

    Η κυβέρνηση Σαμαρά έχοντας απέναντί της τον Πεπίτο Αλέξη Τσίπρα- ο οποίος δεν λέει να ωριμάσει και να την χτυπήσει σαν χταπόδι αγακαλιάζοντας τον ιδιωτικό τομέα που υποφέρει-βρίσκει πλούσιο έδαφος για επικοινωνιακά παιγνίδια την ώρα που η φτώχια εξαπλώνεται σαν φονικός ιός στη χώρα.
    Είναι ότι πιο ατιμωτικό θα μπορούσε να κάνει μια κυβέρνηση στον λαό της. Την ώρα που τον εξαθλιώνει και τον εξευτελίζει με διαρκή χαράτσια αφήνοντας αλώβητο το πελατειακό κράτος και στο ακαταδίωκτο τους φοροφυγάδες επιχειρεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια των πολιτών. Δίχως ντροπή για τους συνταξιούχους με τους σακατεμένους μισθούς, δίχως ίχνος εκτίμησης στα κορόιδα που τους έκαναν κυβέρνηση.

    Αυτό που θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Παρίσι θα είναι ο σχεδιασμός και η σύνταξη ενός ακόμη μνημονίου. Και θα γίνει εκτός έδρας τηρώντας την διαχρονική παράδοση της χώρας που θέλει τους εγχώριους νενέκους να υπογράφουν "στας Παρισίους" τις πιο προδοτικές συνθήκες της ιστορίας μας.

    Αλλά είπαμε οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες καθώς το μόνο που ενδιαφέρει την Κουμουνδούρου είναι να υπερασπισθεί κι αυτή με την σειρά της το πελατειακό κράτος προσθέτοντας και τον δικό της κομματικό στρατό.

    Μια εικόνα για τα σκατά στα οποία επιπλέουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πήραμε από τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς όλου του σκατόσογου όλων σχεδόν τω ευρωβου-λεφτών μας: Aπό τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής ως τους Αριστερούς με την δεξιά τσέπη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οσο για τους καραγκιόζηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ορκιζόμαστε στην αδελφή της Καιλή, την Μανταλένα, ότι δεν έχουμε ούτε σάλιο για φτύσιμο...

    Από τον Bernardo Bertolucci

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν "τραβάει" ο Αλέξης;

    Ποιο τέλος πάντων είναι το πρόβλημα του Αλέξη κι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 45% βολοδέρνει στο 25%;

    Εάν ο Τσίπρας είχε ζήσει την κόλαση του ιδιωτικού τομέα, την ανασφάλεια, την ανεργία, το σφίξιμο του στομαχιού, δεν θάδινε δεκάρα για τους διπλοθεσίτες της ΕΡΤ με τους παχυλούς μισθούς.

    Δεν θάδινε δεκάρα για τους Φωτόπουλους, τους Ρίζους Ρίζους, τους Καλφαγιάννηδες.

    Δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός και να υπερασπίζεσαι τα κηφηναριά του Δημοσίου (φυσικά υπάρχουν και οι πολλές εξαιρέσεις των εξαιρετικών δημοσίων υπαλλήλων), λες και όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και βρίσκονται στον δρόμο δεν αξίζουν της προσοχής του....

    Αλλά δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για τους οποίους αδιαφορεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Είναι και οι μικρομεσαίοι αλλά και μεγαλύτεροι επιχειρηματίες, με τα προβλήματα των οποίων δεν έχει ασχοληθεί ποτέ σοβαρά η Κουμουνδούρου.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τους επιχειρηματίες ως αντικείμενα προς φορολόγηση-όπως ακριβώς και οι σκατιάρηδες που μας κυβερνούν.

    Κι όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας του ότι ο Τσίπρας μεγάλωσε με το κανάκεμα της Αριστεράς και δεν ψήθηκε ποτέ στο καμίνι της πραγματικής ζωής, στην αβάσταχτη καθημερινότητα του ιδιωτικού τομέα.

    Αυτό είναι το πρόβλημα του Τσίπρα που κρατάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25%.

    Να δούμε αν αφού το συνειδητοποιήσει αρχίσει να ασχολείται σοβαρά με τον ιδιωτικό τομέα και τον κόσμο του Επιχειρείν.

    Στο κάτω κάτω Αλέξη μας, πιο κακόφημοι είστε εσείς οι πολιτικοί από τους επιχειρηματίες.

    Καιρός να ξεστραβωθείς τώρα που πάτησες τα 40..ΞΥΠΝΆ ΜΑΛΆΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O HOLLANDE ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...
    ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΥ CITY OF LONDON
    1) LORD JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W
    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    2) SIR EVELYN DE ROTHSCHILD .
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    3) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.bxwinex.com/blog/item/97-baron-eric-de-rothschild-lafite-rothschild.html

    5) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEFAULT & EXIT
    “FUCK THE NAZI €U”
    “FUCK THE NAZI €URO”
    “FUCK THE NAZI BANK$T€R$"
    "FUCK THE NAZI ROTH$CHILD$"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταινία είπες όλα αγαπητέ μου!!!!
    Συμφωνώ κ έπαυξανω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση