GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διαρρήκτες προκάλεσαν και καταστροφές...

Την επιχείρησή του «φύλλο και φτερό» βρήκε χθες το πρωί, ο επιχειρηματίας Πολυζώης Κλιμαντίρης, στην περιοχή της Ζαχάρως, ύστερ...



Την επιχείρησή του «φύλλο και φτερό» βρήκε χθες το πρωί, ο επιχειρηματίας Πολυζώης Κλιμαντίρης, στην περιοχή της Ζαχάρως, ύστερα από διάρρηξη που έγινε στο χώρο, πιθανόν κατά το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής.

Τέσσερα φορτηγά, το γραφείο των οικοδομικών υλικών που λειτουργούσε στο χώρο, χρήματα και διάφορα αντικείμενα, έγιναν στόχος των διαρρηκτών που εισήλθαν στο χώρο της επιχείρησης και κατέστρεψαν ό,τι έβλεπαν στο πέρασμά τους.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Κλιμαντίρης στο Patrisnews.com χθες το πρωί, το ένα από τα τέσσερα φορτηγά που διέθετε για μεταφορές τέθηκε σε αχρηστία καθώς από μέσα εκλάπησαν σημαντικά ηλεκτρονικά συστήματα ενώ τα υπόλοιπα τρία, που διέθετε για τις οικοδομικές εργασίες του, υπέστησαν σημαντικές φθορές. Καταστροφές προκάλεσαν οι δράστες και σε ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ της επιχείρησης.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κλιμαντίρης, η επιχείρησή του τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πέσει θύμα κλοπής τουλάχιστον έξι φορές, κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον ίδιο ενώ ήδη έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, την οποία υπέβαλε στο Α.Τ. Ζαχάρως.

«Έχουμε οικοδομικά υλικά και μεταφορές. Οι κλοπές στην επιχείρησή μας είναι διαδοχικές. Πρώτα ήλθαν και άνοιξαν το γραφείο με αντικείμενα που βρήκαν εδώ και στη συνέχεια πήγαν στα φορτηγά. Έχουμε τέσσερα φορτηγά και ένα ΙΧ που ήταν εδώ. Από το γραφείο πήραν ένα κινητό τηλέφωνο, το φορτιστή του και ότι χρήματα ήταν μέσα στην ταμειακή μηχανή, τα οποία πρέπει να ήταν περίπου 100 με 150 ευρώ. Στο φορτηγό που έχουμε για τις μεταφορές έκαναν και δολιοφθορά. Τα έσπασαν όλα και αφού πήραν τα ραδιοκασετόφωνα και ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα για τα διόδια έκαναν ζημιές. Και δυστυχώς είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σύμβαση και θα έπρεπε να είναι στην Κόρινθο στις πέντε το πρωί αλλά βρίσκεται εδώ. Θα πρέπει να πληρώσω άλλο αυτοκίνητο για να μπει στη θέση αυτή και να δουλέψει και φυσικά τα έξοδα τρέχουν», ανέφερε ο πατέρας του ιδιοκτήτη, Παναγιώτης Κλιμαντίρης.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση