GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μαρτύριο του νεαρού ξεκίνησε με τράκα ενός τσιγάρου...

Ο 24χρονος κατέληξε...



Ο 24χρονος κατέληξε...

τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης.

Τα όσα έγιναν αποτελούν θέμα συζήτησης στην Θεσσαλινίκη. Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς η ληστεία σε βάρος 24χρονου που έγινε χθες (27-07-2014), στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση 6 άτομα, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης, ένας εκ των συλληφθέντων προσέγγισε το θύμα, με το πρόσχημα αναζήτησης τσιγάρου. Ο 24χρονος αρνήθηκε και τότε ο δράστης με 5 ακόμη συνεργούς του, άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο νεαρό. Κάποια στιγμή βούτηξαν την τσάντα που κρατούσε και περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν, προσέτρεξαν άμεσα κι έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τους έξι νεαρούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε ελέγχους και έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους συλληφθέντες και σε χώρους περιμετρικά του συμβάντος και των οικιών των δραστών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση