GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στην Υγεία για την αξιολόγηση

Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της αξ...


Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της αξιολόγησης, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, θα οδηγήσει σε απολύσεις.
Στην κινητοποίηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία συμμετέχουν και οι απολυμένες καθαρίστριες από το εργολαβικό συνεργείο καθαριότητας που έχει αναλάβει την καθαριότητα του Ψ.Ν.Α Δρομοκαΐτειου.
«Απαντώντας» στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος χαρακτήρισε «προσβλητική» για τους δημόσιους υπαλλήλους στο σύνολό τους την άρνηση της αξιολόγησης, οι εργαζόμενοι έκαψαν σχετικά έγγραφα τονίζοντας παράλληλα ότι το ποσοστό της συμμετοχής στην αξιολόγηση ξεπερνά το 90%.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση