GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζεται ο Γιαννίκος

Αποφυλακίζεται σήμερα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alter, Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος κρατείται προσωρινά από...


Αποφυλακίζεται σήμερα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alter, Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος κρατείται προσωρινά από το 2012.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αντικατάσταση των χρηματικών εγγυοδοσιών που του είχαν επιβληθεί -ύψους 150.000 ευρώ- με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαμένει.
Σημειώνεται ότι ανακριτής και εισαγγελέας με ομόφωνη απόφαση τους είχαν κρίνει το 2012 προφυλακιστέο τον κ. Γιαννίκο για το αδίκημα της μη καταβολής Φ.Π.Α. ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.
Σε βάρος του είχε κατατεθεί μήνυση από τη ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων για μη απόδοση Φ.Π.Α από τον Alter για το διάστημα πριν ο τηλεοπτικός σταθμός υπαχθεί στο άρθρο 99.
Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΕΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ. Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα». Ηταν ο βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

    Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με έσοδα και εισπράξεις ανθηρές.
    Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα.

    Δεν είναι η οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι.
    Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε εμάς τους πολλούς.

    Μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπυρίδων Αρφαράς1 Αυγ 2014, 4:39:00 μ.μ.

    Έχοντας συνεργαστεί ως νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών με τον Έλληνα εκδότη και επιχειρηματία κ. Γιάννη Γιαννίκο, θεωρώ απαράδεκτη την ταύτιση του συγκεκριμένου εκδότη με τον ιδιοκτήτη του Alter και διαφόρων άλλων ΜΜΕ κ. Κώστα Γιαννίκο, που προβάλουν τα διάφορα blogs. Πρόκειται για απλή συνωνυμία και ο κ. Γιάννης Γιαννίκος ουδεμία σχέση ή συνεργασία είχε ποτέ με τον συνονόματό του επιχειρηματία. Ο κ. Γιάννης Γιαννίκος έχει δραστηριοποιηθεί στον εκδοτικό χώρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κυρίως στη Ρωσία, όπου και εξέδιδε την ιστορική ρωσική εφημερίδα ΠΡΑΒΔΑ. Η προσπάθεια ταύτισης δύο άσχετων μεταξύ τους προσώπων, εάν δεν είναι υποβολιμαία, είναι τουλάχιστον ατυχέστατη και προϊόν παραπληροφόρησης.


    Σπύρος Κ. Αρφαράς
    Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση