GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθ'οδόν για Νορβηγία τζιχαντιστές από τη Συρία

Μια ομάδα μαχητικών ισλαμιστών που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Δύση, βρίσκεται καθ' οδόν από τη Συρία και κα...



Μια ομάδα μαχητικών ισλαμιστών που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Δύση, βρίσκεται καθ' οδόν από τη Συρία και κατευθύνεται πιθανόν προς τη Νορβηγία, ανακοίνωσε σήμερα η νορβηγική αστυνομία.

Ένοπλοι νορβηγοί αστυνομικοί αναπτύχθηκαν για δεύτερη ημέρα σε τοποθεσίες υψηλού κινδύνου στις οποίες περιλαμβάνονται αεροδρόμια και σιδηροδρομικοί σταθμοί, αφού η μονάδα πληροφοριών της αστυνομίας ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, πως έλαβε αξιόπιστη πληροφορία ότι μια επίθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στις ερχόμενες ημέρες στη χώρα.

«Λάβαμε πληροφορίες πως μια ομάδα μαχητών αναχώρησε από τη Συρία με στόχο να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στη Δύση και η Νορβηγία αναφέρθηκε συγκεκριμένα ανάμεσα στους στόχους τους», δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο επικεφαλής των αναλυτών της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αστυνομίας Γιον Φίτγε Χόφμαν.
Ο Χόφμαν δεν θέλησε να πει αν οι εν λόγω μαχητές έχουν κάποια ειδική σχέση με τη Νορβηγία ή αν ανήκουν στη μουσουλμανική κοινότητα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση