GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά από τέσσερις ανοδικές συνεδρ...


Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά από τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει κέρδη 5,71%.
Η αγορά στο μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών κινήθηκε με οριακές μεταβολές, ενώ σημαντική υποχώρηση παρουσίασε η συναλλακτική δραστηριότητα σε σχέση με τη συνεδρίαση της Παρασκευής.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.213,31 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,11%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 11 μονάδων. Κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.220,47 μονάδες (+0,48%) και κατώτερη τιμή στις 1.209,68 μονάδες (-0,41%).
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 71,41εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,37%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση