GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλές Ελληνικές συνήθειες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σε άλλες χώρες…

Δείτε παρακάτω όλα όσα είναι συνηθισμένα για μας, άλλα σε άλλες χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ… Μάθετε απ’ έξω τη λίστα και θυμηθείτε να...



Δείτε παρακάτω όλα όσα είναι συνηθισμένα για μας, άλλα σε άλλες χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…

Μάθετε απ’ έξω τη λίστα και θυμηθείτε να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

1.Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες ποτέ δεν βάφονται έξω ενώ είναι μπροστά άλλοι! Αυτό θεωρείται εξίσου ακατάλληλο όπως και να κοιταχτείς στον καθρέφτη!

2.Την περίοδο του 1920 στα σχολεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν επικίνδυνο να γράφεις σωστά εάν προερχόσουν από την εργατική τάξη. Ενήλικες και παιδιά έχρι και τον κίνδυνο της τιμωρίας αντιμετώπιζαν.

3.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ακατάλληλο να πλέκεις εκτός σπιτιού. Αν θέλετε, μπορείς μόνο να συζητήσετε για το χόμπι σας. Να ξέρετε, ότι το πλέξιμο στη Βρετανία είναι και ανδρικό χόμπι! Η πλεκτομανία έχει γίνει το τρίτο, μετά από το ποδόσφαιρο και την πολιτική θέμα για συζήτηση στα μπαρ και τις παμπ.

4.Τον 19ο αιώνα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ήταν ακατάλληλο για έναν άνδρα να καλέσει μια γυναίκα να χορεύψουνε πάνω από 3 φορές. Μετά από το δεύτερο χορό, έπρεπε να την παντρευτεί!

5.Στη Βουλγαρία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν ακατάλληλο για τους άνδρες να πίνουν λιγότερο από ενάμιση λίτρο κρασί την ημέρα. Αυτό έχει πολύ μικρό κόστος εκεί… Εάν λοιπόν οι οικοδεσπότες σας φανούν τσιγκούνηδες στο κέρασμα, θεωρήστε το δείγμα αφιλοξενίας!

6.Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής τελετής του τσαγιού θεωρείται απρεπές να κάθεται κάποιος σταυροπόδι και παράλληλα, πρέπει να βγάλει και τα παπούτσια του!

7.Στην Ταϊλάνδη, θεωρείται ακατάλληλο να αγγίξετε το κεφάλι του συνομιλητή σας ή να τον χτυπήσετε στον ώμο. Αυτά θεωρούνται βήματα αγάπης και η δημόσια επίδειξη της αγάπης στην Ταϊλάνδη δεν επιτρέπεται με τίποτα!

2 σχόλια

  1. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΦ..Κλινικά νεκρή και μη αναστρέψιμη η οικονομία της Ελλάδας.

    Αν θα ήμουν οικονομικός σύμβουλος σας θα σας έλεγα αν έχετε ΝΌΜΙΜΑ έστω και 10 ευρώ στης τράπεζες να τα βγάλετε στο εξωτερικό , αν είναι παράνομα να τα φάτε γρήγορα.. Να μην πληρώνεται τίποτα στο δημόσιο αν τα έχετε στο στρώμα φάτε τα, γλεντήστε τα, γαμήστε τα, στην σύντομη ζωή σας...

    Και να μην ξανακούσω κανένα πολιτικό παρλαπίπα να πει για Αργεντινή, Η για ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ , ΡΩΣΊΑ, ΟΥΚΡΑΝΊΑ γιατί Ευτυχώς ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ οι Αμερικανοί και κατά δεύτερον οι Γάλλοι για να μαζέψουν την Άγκυρα καθαρά υπερασπιζόμενοι τα εθνικά τους συμφέροντα λόγω Μ.Ανατολής, Ισραήλ και Ουκρανίας..

    Διαφορετικά η Ελλάδα θα είχε σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας στο Αιγαίο (κάπως αλλιώς το λένε το πρόβλημα ΟΘΩΜΑΝΙΚΌ ΓΑΜΉΣΙ το λένε ) Σαμαρά, Βενιζέλο Φαιλο, Αδωνι, Ρήγα, Βορίδη, Βουλτεψη, ρε ντακάκια για τα φρένα τον αεροπλάνων μας δεν έχουμε, όσα και να πληρώνουμε τα τρώνε ΌΛΑ οι 50.000 πουτσαράδες και πουτάνες πολίτικοι,σύμβουλοι, κολλητοί, μελέτες, έκθεσης, Μ.Μ.Ε μεγάλο δημοσιογραφοι-παπαγαλάκια- Χατζής --Ντερμπεντέρης--Προτοψαλτε- Κώνστας--Μπάμπης, ένας είναι ο Μπάμπης ρεε --Αυτιάς-- Καμπουρακης -Οικονομεας-Τσιμας κ.τ.λ..

    Για δέστε την ΛΊΣΤΑ ΤΗΣ BlackRock των χωρών ανάλογα με την επικινδυνότητα χρέους (στην κορυφή, θέση 1, η χώρα με την μικρότερη επικινδυνότητα, και στο τέλος, θέση 50, η χώρα με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα):

    Νορβηγία

    Σινγκαπούρη

    Ελβετία

    Σουηδία

    Γερμανία

    Ταϊβάν

    Φινλανδία

    Καναδάς

    Νέα Ζηλανδία

    Αυστραλία

    Ολλανδία

    Δανία

    Χιλή

    Νότια Κορέα

    ΗΠΑ

    Αυστρία

    Μαλαισία

    Τσεχία

    Περού

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Πολωνία

    Ισραήλ

    Κίνα

    Ρωσσία

    Φιλιππίνες

    Ταϊλάνδη

    Βέλγιο

    Κολομβία

    Γαλλία

    Σλοβακία

    Βραζιλία

    Μεξικό

    Νότια Αφρική

    Ιαπωνία

    Κροατία

    Ινδονησία

    Τουρκία

    Ισπανία

    Ινδία

    Νιγηρία

    Ιρλανδία

    Ουγγαρία

    Σλοβενία

    Ιταλία

    Αργεντινή

    Πορτογαλία

    Ουκρανία

    Αίγυπτος

    Βενεζουέλα

    Ελλάδα ( ΠΡΩΤΗ από τους Τελευταίους)..ελα μουζακα .σουβλακι, τζατζικι ,γαμιση ..

    ΤΕΛΙΚΆ γάμησε την Καηλη ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΗΣ ΝΑΙ Η όχι; Πάντως ο Μπεγλιτης σίγουρα γαμά την κρητικιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση