GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχρεωμένος να έχει Ο.Τ.Ε. αλλά να "μην έχει τηλέφωνο και ίντερνετ"...

Ως εγκλωβισμένος στη σύμβαση του μοναδικού επιτρεπόμενου παρόχου μέσα στα όρια του Ολυμπιακού χωριού ανέχομαι τις αλλεπάλληλες και...


Ως εγκλωβισμένος στη σύμβαση του μοναδικού επιτρεπόμενου παρόχου μέσα στα όρια του Ολυμπιακού χωριού ανέχομαι τις αλλεπάλληλες και απροειδοποίητες διακοπές τηλεφώνου και ίντερνετ.
Δυστυχώς ο πάροχος δεν δύναται να μου καλύπτει πλήρως ότι η σύμβαση μου αναφέρει και δυστυχώς δεν αποζημιώνομαι ηθικά ή χρηματικά για τις όποιες ελλείψεις της παροχής του...
Στην εποχή της κρίσης που ζούμε δεν επιτρέπεται να είμαστε το μοναδικό σημείο πανελλαδικά που δεν μπορεί να έχει άλλον πάροχο πλην του ΟΤΕ.
Σημείο που κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων ήταν το πρώτο της χωράς μας σε ιντερνετική και δορυφορική κάλυψη-αναμετάδοση.
Ακόμη και από οικονομικής άποψης οι κάτοικοι εδώ (60% άνεργοι)πρέπει να έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν κάτι πιο οικονομικό και όχι λόγω της αναγκαιότητας για επικοινωνία να δεσμεύονται ,και να ανέχονται ότι προκύπτει από τον οργανισμό αυτόν.
Κάποιοι τέλοσπάντων πρέπει να σεβαστούν τις βασικές ανάγκες μας,πριν πολυδιαφημίζουν τις προηγμένες για όλη την υπόλοιπη επικράτεια παροχές τους.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση