GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρύδης: Χρέος μας να υπάρξει ελάφρυνση στη φορολογία

Στη φοροεπιδρομή που περιμένει τους φορολογούμενους μέχρι το τέλος του έτους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ...


Στη φοροεπιδρομή που περιμένει τους φορολογούμενους μέχρι το τέλος του έτους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης μιλώντας στον realfm 97,8.
«Είναι αναγκαίο κακό που εν πάση περιπτώσει όσον προς τον ΕΝΦΙΑ θα είναι σε μία καλύτερη κατάσταση από τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχουμε δηλαδή για την πλειοψηφία των νοικοκυριών περίπου 15%-20% θα έχουμε ελαφρότερη φοροεπιβάρυνση. Από κει και πέρα είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση στους πολίτες, όσον αφορά τη φορολογία, που είναι χρέος μας το επόμενο διάστημα και σ’ αυτή τη γραμμή κινείται η κυβέρνηση, να υπάρξει ελάφρυνση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρύδης μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Παπαδόπουλου.
Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι από δω και πέρα υπάρχουν δυνατότητες με βάση το πρωτογενές πλεόνασμα και τις κατακτήσεις που έχουμε πετύχει να πάμε σε μία νέα πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση