GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πακιστανός και Βουλγάρα διακινούσαν χασίς στη Θήβα

Μπορεί να τον αναζητούσαν παντού οι αστυνομικές αρχές καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση επιστροφής στη χώρα του, αυτό όμως δεν ε...


Μπορεί να τον αναζητούσαν παντού οι αστυνομικές αρχές καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση επιστροφής στη χώρα του, αυτό όμως δεν εμπόδιζε έναν 43χρονο Πακιστανό να ζει τον… έρωτά του με μια 37χρονη Βουλγάρα μαζί με την οποία διακινούσε συστηματικά χασίς σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας!
Οι πληροφορίες για τη δραστηριότητα των δύο αλλοδαπών έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας που ξεκίνησαν έρευνες για να τους εντοπίσουν. Όταν ανακάλυψαν πού βρισκόταν το σπίτι όπου συγκατοικούσαν, το έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση και μόλις τους είδαν να βγαίνουν τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με 291 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και ένα πλήθος συσκευασιών που θα χρησιμοποιούσαν για τη διανομή των ναρκωτικών. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.
Καλλιεργούσε κάνναβη στη Χίο
Μέσα σε μια δασώδη περιοχή στη Χίο καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,05 και 2,15 μέτρων ένας 24χρονος, που επισκεπτόταν τη μικρή φυτεία οπλισμένος με ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια! Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση