GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Χαρδούβελη-Σαπέν στο υπουργείο Οικονομικών

Την ελληνική στήριξη στο θέμα της τοποθέτησης του Πιέρ Μοσκοβισί στη θέση του αρμόδιου επιτρόπου για τις νομισματικές υποθέσεις αναμ...


Την ελληνική στήριξη στο θέμα της τοποθέτησης του Πιέρ Μοσκοβισί στη θέση του αρμόδιου επιτρόπου για τις νομισματικές υποθέσεις αναμένεται να ζητήσει αύριο από τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ο υπουργός Οικονομικών και Δημοσίων Λογαριασμών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν.
Στην συνάντηση που θα γίνει στις 15:30 στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εξετασθούν θέματα που απασχολούν τη ζώνη του ευρώ, οι εξελίξεις στην ελληνική και γαλλική οικονομία και το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής.
Σημειώνεται πως η Γαλλία επιμένει στο διορισμό του Πιέρ Μοσκοβισί στη θέση του αρμόδιου επιτρόπου για τις νομισματικές υποθέσεις και υποστηρίζει πως αυτό το αξίωμα ανταποκρίνεται στην οικονομική ισχύ της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση