GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει για την αξιολόγηση...

Μήνυμα εντός της κυβέρνησης και στους Δήμους- ότι η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί απέστειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο...



Μήνυμα εντός της κυβέρνησης και στους Δήμους- ότι η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί απέστειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οι απολύσεις του 2013 και του 2014 είναι ανειλημμένη δέσμευση. Η ιστορία λέει ότι όσες φορές προσπαθήσαμε να αναδιαπραγματευτούμε και επιχειρήσαμε να θέσουμε τέτοια θέματα στην τρόικα σπάσαμε τα μούτρα μας . Πήραμε δώρο το ΕΕΤΗΔΕ όταν επιχειρήσαμε στο παρελθόν να ανατρέψουμε δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει» ανέφερε με νόημα.

Η κυβέρνηση είναι ενιαία, και πρέπει ο κάθε υπουργός να ξεφεύγει από τον παράδεισο του δικού του υπουργείου και να βλέπει το μεγάλο στόχο είπε ακόμη, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις που θέτει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος για αξιολόγηση και απολύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ υπουργών και όταν αυτές υπάρχουν λύνονται σε ανώτατο επίπεδο. «Και επιστολές στέλνω και το τριψήφιο χρησιμοποιώ» τόνισε.


«Η εφαρμογή των νομών δεν είναι εθελοντική, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η αξιολόγηση θα προχωρήσει και η σχετική διάταξη έχει ψηφιστεί με νόμο από τη Βουλή» διεμήνυσε δε ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, προειδοποιώντας με οικονομικές συνέπειες τους δήμους που αρνούνται καταγραφή νομικών προσώπων, αλλά και με διοικητικές συνέπειες όσους διευθυντές αρνηθούν αξιολόγηση του προσωπικού τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε και πάλι ότι δεν σημαίνει πως θα πάνε αυτομάτως στη διαθεσιμότητα όσοι υπάλληλοι δεν θα έχουν καλή αξιολόγηση και θα ανήκουν στο 15%. «Η αξιολόγηση δεν θα έχει επιπτώσεις σε διαθεσιμότητα, απολύσεις μείωση μισθών. Για πολλά χρόνια κάθε έννοια αξιολόγησης στο δημόσιο είχε καταστρατηγηθεί.

1 σχόλιο

  1. ΚΟΥΛΗΣ : « ...Η εφαρμογή των νόμων δεν είναι εθελοντική, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η … » … η μίζα είναι κακούργημα και η Μήτσο-Ντορό -κρατία θεσμός και εθνικός ξεπεσμός …

    ΚΥΡΙΑΚΟ ¨κρείτον το σιγάν¨

    (Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση