GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανικό τσιμπούσι -υπο περίεργες συνθήκες- στήθηκε σε Δημοτικό σχολείο...

Ευκαιρία για γλέντια αρπαχτής βρίσκουν εν μέσω θερινής ραστώνης διάφοροι συλλόγοι και οργανώσεις που πίσω απο το ονομαστικό πρό...



Ευκαιρία για γλέντια αρπαχτής βρίσκουν εν μέσω θερινής ραστώνης διάφοροι συλλόγοι και οργανώσεις που πίσω απο το ονομαστικό πρόθεμα "πολιτιστικοί" στήνουν φιέστες και
εμποροπανήγυρεις στο όνομα του "πολιτισμού". Φαιδρά καρναβαλίκια "αετονύχηδων" που σκαρφίζονται μπίζνες, εξευτελίζοντας το έθιμο των παραδοσιακών πανηγυριών με παρακμιακές εμποροπανήγυρεις άκρατης ασυδοσίας, υπαίθρια μαγειρεία υγειονομικά απαράδεκτων συνθηκών, παράνομες λαχειοφόρες αγορές, λοταρίες και άλλες έκνομες δραστηριότητες.

Κάπως έτσι τα ανεξέλεγκτα αυτά συμπόσια της παρακμής αυξάνονται και πληθύνονται τα τελευταία χρόνια καθώς και τα σκαρφίσματα για αρπαχτές γλεντόμπιζνες. Έτσι μετά τη "γιορτή του ψαροκέφαλου", του "μπαφοκέφαλου" και του... "πονοκέφαλου" μάλλον ήρθε και η γιορτή του "τηγανοκέφαλου" !

Είναι γεγονός πως η Ελληνική κρίση διατηρεί σίγουρα την εντοπιότητα της, αφού προφανώς και δεν υπάρχει αλλη λογική εξήγηση στο Αλβανικό τσιμπούσι που -υπο περίεργες συνθήκες- στήθηκε στο χωριό Σιναράδες της Κέρκυρας με υψηλούς μάλιστα προσκεκλημένους λαϊκούς βάρδους (!) εκ της Αλβανίας.

Η υπόθεση όμως δεν σταματά εκεί και σίγουρα παίρνει άλλες πολύ σοβαρότερες διαστάσεις, αφού οι διοργανωτές της Αλβανικής φιέστας εκμεταλλευόμενοι το κράτος αρωγό τον "κατατρεγμένων" μεταναστών σκέφτηκαν πως ευκαιρία είναι να γλιτώσουν και τα έξοδα ενοικίασης κάποιου χώρου "φορτώνοντας κι αυτά στην πλάτη" του Έλληνα φορολογούμενου.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί ερμηνευτεί η διαφημιστική καμπάνια-αφισοκόλληση που έφθασε να "κοσμεί" μέχρι και το κέντρο της πόλη της Κέρκυρας, τυπωμένη αποκλειστικά στην Αλβανική γλώσσα, η οποία προσκαλεί "παράτυπους" και παρα"τυπωμένους" μετανάστες να μεταβούν στο Αλβανικό τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα στο ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (!) Σιναράδων Κέρκυρας.



Κι επειδή, καλό το γλέντι αλλα να μείνει και κάτι στο "μαγαζί"... Η Αλβανική φιέστα φαίνεται πως έχει επιβάλλει και ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 ευρώ στο Δημοτικό Σχολείο Σιναράδων (όπως αναφέρει η αφίσα).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά με διάφορα δώρα που κληρώθηκαν κοντά στο τέλος της εκδήλωσης, ενώ πηγές αναφέρουν πως όλα τα πόστα εσόδων (μπάγκοι υπαίθριου εμπορίου, υπαίθριες ψησταριές-αναψυκτήρια κτλπ) εντός του "συναυλιακού χώρου" που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εδόθησαν σε "απ'ευθείας ανάθεση" αποκλειστικά σε "κατατρεγμένους" Αλβανούς.

Δεδομένου οτι υπεύθυνοι για την αδειοδότηση υπαίθριων εκδηλώσεων-συναυλιών βάση νόμου είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια και υπο την αιγίδα των Υγειονομικών Αρχών (μέτρα πυρασφάλειας υπαίθριων εκδηλώσεων κ.τ.λ) και την εποπτεία της Αστυνομίας προκύπτει μείζον ζήτημα για το υπο ποίες συνθήκες και σε ποιούς εδόθη (εάν εδόθη) αδειοδότηση για την διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης.

Διότι ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύει ρητά συναυλιακές εκδηλώσεις με πώληση ή διανομή αλκοολούχων ποτών (ως υπαίθρια κέντρα διασκέδασης) σε ακτίνα τουλάχιστον 300 μέτρα μακριά ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ σχολείων.

Όσον αφορά τόσο το εισιτήριο εισόδου όσο και τα υπόλοιπα πιθανά φορολογικά αδικήματα που προκύπτουν απο κουπόνια λαχειοφόρου αγοράς, ταμειακές μηχανές στις επαγγελματικές δραστηριότητες εντός συναυλιακών χώρων υποθέτουμε πως τίποτα δεν ελέγχθηκε, αφού στην Ελλάδα των μνημονίων και των πολιτικών κρατουμένων ο ... "συνήθης ύποπτος" φορολογούμενος και καταδιωκόμενος είναι μόνο ο Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση