GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διόρισαν στην ΝΕΡΙΤ και πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ που πήγε μετά στη ΝΔ. Όχι, παίζουμε...

Το καθεστώς ουδέν μονιμότερο του προσωρινού υπηρετείται με προσήλωση από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο διά χειρός της Αφροδίτης Γουγ...

Το καθεστώς ουδέν μονιμότερο του προσωρινού υπηρετείται με προσήλωση από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο διά χειρός της Αφροδίτης Γουγά ανανεώνει σε συνεχεις τις συμβάσεις των «εργαζομένων» στη Δ.Τ που προσφέρουν ως «δανεικοί» τις υπηρεσίες τους στη ΝΕΡΙΤ μέχρι αυτή να λειτουργήσει πλήρως.
Ανάμεσα στα εκατοντάδες ονόματα των καταλόγων συμβασιούχων του υπουργείου Οικονομικών που έλαβαν σε δυο δόσεις, τη νέα ανανέωση των 2μηνων συμβάσεων τους, υπάρχουν όλα τα γνωστά ονόματα δημοσιογράφων αλλά και σκηνοθετών, παραγωγών, κ.λ.π. που έχουν καταγραφεί επί λειτουργίας ΕΡΤ ως μέλη στο «καθεστώς» των εκάστοτε διοικήσεων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Και ανάμεσα τους ανανεώθηκε και η σύμβαση της πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (2009) και υποψήφιας με τη ΝΔ στις εκλογές του 2012, Άριας Αγάτσα.
Οι δυο καταστάσεις με τους εκατοντάδες των συμβασιούχων, περίπου 700 άτομα όλων των ειδικοτήτων, εγκρίθηκαν σε δυο δόσεις στις 25 Ιουνίου και στις 8 Ιουλίου κι αφορούν στην ανανέωση των 2μηνων συμβάσεων για δυο χρονικά διαστήματα. Το πρώτο έως και 29 Αυγούστου 2014 και το δεύτερο έως και 15 Σεπτεμβρίου. Και στις δυο καταστάσεις, η πρώτη 10 σελίδων και η δεύτερη 13 σελίδων, συμπεριλαμβάνονται ονόματα συμβασιούχων από όλες τις ειδικότητες, οι οποίες απασχολούνται κατά κύριο λόγο στη ΝΕΡΙΤ. Ορισμένοι ωστόσο παρέχουν υπηρεσίες στο «μόρφωμα» της Δ.Τ στο υπουργείο οικονομικών. Αξίζει επίσης επισήμανσης πως στους δυο καταλόγους συμβασιούχων, δεν συμπεριλαμβάνονται τα «στελέχη» και ο διευθυντές της ΝΕΡΙΤ.
Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων που ανανεώνουν τη σύμβαση τους για ένα ακόμη 2μηνο. Συνολικά φέρονται να παρέχουν υπηρεσίες σε Δ.Τ και ΝΕΡΙΤ 199 δημοσιογράφοι. Από αυτούς οι 137 ανανεώνουν τη σύμβαση τους ως τον Σεπτέμβριο ενώ οι 62 που περιλαμβάνονται στην πρώτη λίστα ανανέωσης, ως το τέλος Αυγούστου.
Ανάμεσα στα ονόματα βρίσκουμε πολλούς από τους «συνεργάτες» των διοικήσεων της ΕΡΤ τα χρόνια της ΕΡΤ, παρουσιαστές και πρώην συμβασιούχους. Ενδεικτικά και από τις δυο φουρνιές ανανέωσης συμβάσεων από το υπουργείο Οικονομικών, αναφέρουμε τις ανανεώσεις συμβάσεων για τους Κική Αγγελοπούλου, Προκόπη Δούκα, Βασιλική Πετούρη, Διονυσία Σαράκινη, Μαρία Κοζάκου, Ευγενία Λούζου, Χρήστο Μέγα, Δημήτρη Τρίκα, Αναστασία Ζήγου, Ξάνθου Χυτά, Βασιλική Καϊμάκη, Μαρία Μιχελιδάκη, Ελένη Αρώνη, Βασίλη Αλεξόπουλου, Ελένη Αργύρη, Βαγγέλης Ιωάννου, Σταματία Καραμίντζου, Φώτη Καφαράκη, Δήμητρα Λιναρδάτου, Ανδριάννα Μαγγάνια, Διονύση Μποτώνη, Χρύσα Ρουμελιώτη, Γιάννη Τρουπή, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Λεωνίδα Αντωνόπουλου, Μαρία Γεωργίου, Παναγιώτη Τουμπή.
Με δεδομένο ότι ανακαλύφθηκε ένα “μεταβατικό στάδιο” για τη ΝΕΡΙΤ μέχρι την πλήρη λειτουργία της, οι συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών δυνητικά μπορεί να παρέχουν υπηρεσίες στη ΝΕΡΙΤ συνεχώς με ανανέωση των 2μηνων συμβάσεων τους. Αρκεί βέβαια να είναι παραμείνουν αρεστοί στη διοίκηση και τους υπογράφοντες τις ανανεώσεις των συμβάσεων.
typologies.gr

5 σχόλια

  1. ‘‘Ο ρόλος του Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ήταν να φύγει από την Νέα Δημοκρατία και να ίδρυση πατριωτικό κόμμα και στη συνεχεία την κατάλληλη στιγμή να πουλήσει τους ψηφοφόρους του στο ΠΑΣΟΚ .’’
    Το ΛΑΟΣ δηλαδή ο Γ.Καρατζαφέρης , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου με την ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ έφεραν το ΔΝΤ και την ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛΛΑΔΑ . Με την δικαιολογία ο Καρατζαφέρης ότι δήθεν ψηφίζοντας τα πρώτα άρθρα του μνημονίου θα έσωζε την Ελλάδα ..………….
    Στην ουσία όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕ , διότι στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε όλα τα στοιχεία για να πάμε στο ΔΝΤ ήταν ΠΛΑΣΤΑ .
    Αυτή ήταν η δουλειά του στην πολιτική να αρπάξει την εμπιστοσύνη του ΕΛΛΗΝΑ πατριώτη και μετά να την πουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους ΔΝΤ , ΜΕΡΚΕΛ, ,κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ και πιάνουν οι κατάρες...
    σειρά να παίρνουν Άδωνις,Κουλης Μητσοτάκης, Βελιζελος, ο πούστης αυτός ΤΟΣΟ ΠΑΧΟΣ και δεν παθαίνει μια καρδιακή προσβολή να πάει στο ΚΑΚΟ??.. Σαμαρά εσύ να μείνεις τυφλός μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια ...

    ΕΛΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..

    (Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από την ζωή ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Δημήτρης Στεφάνου.

    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Εργάστηκε ως διευθύνων επιμελητής στο Ινστιτούτο για το Γερμανικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Πολιτικών Κομμάτων στο Πανεπιστήμιο του Χάγκεν. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού και στο Κέντρο Ανάλυσης και Σχεδιασμού του Υπ. Εξωτερικών μετέχοντας στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και την ένταξη της Κύπρου καθώς και για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

    Έως το 2009 είχε την ευθύνη της Γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ήταν δικηγόρος....Ο Δημήτρης Στεφάνου υπήρξε εκλεκτό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης και υπηρέτησε με αφοσίωση το δημόσιο συμφέρον από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από το 2009 έως σήμερα.

    Συνεπής, εργατικός, ακούραστος και θαρραλέος μέχρι τελευταία στιγμή, στάθηκε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για ένα κράτος σύγχρονο, ορθολογικό, δημοκρατικό και φιλικό προς τον πολίτη.)..

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος5 Αυγ 2014, 3:41:00 μ.μ.

    «Δεν τράβηξε κανένας γείτονας το κουρτινάκι να δει τι γίνεται»

    Να Ξέρετε ότι ο κόσμος μισή δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε,όπως μισή έως θανάτου τα κυβερνητικά κόμματα με αυτά τα προκλητικά νομοθετικά --χαριστικά-- εκτρώματα, που κάνουν τα ΠΆΝΤΑ στην χώρα μονοπώλιο υπέρ 100 ανθρώπων που ελέγχουν τα ΠΆΝΤΑ από πολιτική, αθλητισμό, ενέργεια, νερό, γη, εργασία ,τουρισμό, θέατρα, Μ.Μ.Ε υγεία,παιδεία, δικαιοσύνη, στρατό , αστυνομία, λιμενικό κ.τ.λ...

    ΆΛΛΑ και Η αντιπολίτευση ΠΙΣΤΕΎΩ ότι θέλει χαστούκια, γιατί πάει στα Μ.Μ.Ε τον πατρόνων; θέλει να κυβέρνηση μια χώρα διαλυμένη; Αφού δεν μπορούν να τα βρουν όλοι οι αντιπολιτευόμενοι ας τους αφήσουν 15 μήνες ακόμα μέχρι της εκλογές του 2016 να πάρουν και (τους μισθουλακους όλοι μαζί μαζί τον 10.000 ευρώ) και μετά ας καεί η ΕΛΛΑΔΑ που θα καεί διότι αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ θα σου κάνει κατασχέσει , αν έλθουν με τους νταβατζήδες δικαστές-αστυνομικούς δικηγόρους να πάρουν τις περιουσίες μάλλον ότι θα βρουν στάχτες και μπουρπέρι ..

    Η ώρα του πραγματικού πατριωτισμού πλησιάζει , τον δρόμο μας τον δείχνει το Ισραήλ ,οφθαλμό αντί οφθαλμού μια κατάσχεση δέκα νεκροί πολιτικών οι συγγενών τους ,οι ποινές για τους πατριώτες θα είναι αυστηρές να το ξέρετε ΌΛΟΙ και να ετοιμάζεστε θα είναι Ο ΘΑΝΑΤΟΣ του αγώνα για την λευτεριά.. ΚΑΙ όσοι πιστεύουν ακόμα σε ΝΑΖΙ τους είδατε...σε πιθηκοειδή κόμματα ΠΟΤΑΜΙΑ , ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΑΚΙΑ θα είστε απροετοίμαστοι θα πάτε όπως θα πάνε σήμερα οι δημοσιογραφοι που τους στήριζαν..άντε να μείνουν 10--15 παπαγάλοι άλλα αυτούς θα τους γαμούν πρώτα και την γυναίκα και τα παιδιά γιατί θα φέρουν επενδυτές ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ--Πρίγκιπες--ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ --ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!...

    «Δεν τράβηξε κανένας γείτονας το κουρτινάκι να δει τι γίνεται»

    Αισθάνομαι περίεργα. Είμαι ταραγμένη. Θέλω να ρωτήσω, πού βρέθηκε τόσο μίσος, για να κάψουν ζωντανούς εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική θρησκεία;

    Πρέπει άραγε να δεχθώ τη συγγνώμη;

    Τίποτα δεν μπορεί να συγχωρέσει αυτό που μας έκαναν. Δεν απέμεινε συγγενής να με συνοδέψει όταν θα πεθάνω. Δεν άφησαν κανέναν, τους έκαψαν όλους», λέει στην αφήγησή της που είναι μια γροθιά στο στομάχι,η Εσθήρ Κοέν..

    Ο λόγος της φαρμάκι, όχι μόνο για τους ναζί, αλλά και για τους συντοπίτες της χριστιανούς: «Οταν μας έβγαζαν από τα σπίτια μας και μας έσερναν στους δρόμους για να μας πάνε στην Γερμανία, δεν τράβηξε κανένας γείτονας ούτε το κουρτινάκι για να δει τι γίνεται σημειώνει.

    Ξημερώματα 25ης Μαρτίου του 1944. Με μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και με τη βοήθεια της ελληνικής χωροφυλακής, η Γκεστάπο «σκουπίζει» την εβραϊκή γειτονιά των Ιωαννίνων. Στοιβάζει σε φορτηγά, 1.725 άντρες, γυναίκες και παιδιά.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος5 Αυγ 2014, 11:53:00 μ.μ.

    «Δεν τράβηξε κανένας γείτονας το κουρτινάκι να δει τι γίνεται»

    Στην Κύπρο κούρεψαν ΩΜΆ της καταθέσεις , εδώ το κάνουν με ωραίο τρόπο , βάζουν φόρο χαράτσια ακόμα και σε κουφάρια - σπίτια- ακατάκτητα , ασοβάντιστα!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΆ; ....Αν δεν τους σκοτώσουμε Η μας σκοτώσουν δεν θα απαλλαγούμε από ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

    (ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ του ΣΤΑΥΡΑΚΑ κατέβασε τον κόσμο σε πορεία ) ΗΛΊΘΙΕ ΛΑΈ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΨΥΦΗΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΊΝΟΥΝ 100 ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΊ....

    Αισθάνομαι περίεργα. Είμαι ταραγμένη. Θέλω να ρωτήσω, πού βρέθηκε τόσο μίσος, για να κάψουν ζωντανούς εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική θρησκεία;

    Πρέπει άραγε να δεχθώ τη συγγνώμη;

    Τίποτα δεν μπορεί να συγχωρέσει αυτό που μας έκαναν. Δεν απέμεινε συγγενής να με συνοδέψει όταν θα πεθάνω. Δεν άφησαν κανέναν, τους έκαψαν όλους», λέει στην αφήγησή της που είναι μια γροθιά στο στομάχι,η Εσθήρ Κοέν..

    Ο λόγος της φαρμάκι, όχι μόνο για τους ναζί, αλλά και για τους συντοπίτες της χριστιανούς: «Όταν μας έβγαζαν από τα σπίτια μας και μας έσερναν στους δρόμους για να μας πάνε στην Γερμανία, δεν τράβηξε κανένας γείτονας ούτε το κουρτινάκι για να δει τι γίνεται σημειώνει.

    Ξημερώματα 25ης Μαρτίου του 1944. Με μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και με τη βοήθεια της ελληνικής χωροφυλακής, η Γκεστάπο «σκουπίζει» την εβραϊκή γειτονιά των Ιωαννίνων. Στοιβάζει σε φορτηγά, 1.725 άντρες, γυναίκες και παιδιά.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤ-ΑΛΗΤΗΣ"

    Είμαι εγώ του δεξιού γιαγιάκα,
    Στην Κατοχή δεν είχα να φορέσω ούτε βράκα,
    Κι όμως μες στην Κομαντατούρ,
    Έπεφτα στις πούτσες βουρρρ…

    Ο άντρας μου απ’ την άλλη,
    για μισό κιλό λάδι,
    Δεξιός, Γερμανοτσολιάς, "πατριώτης",
    ως άλλος Ισκαριώτης,
    Φορούσε την κουκούλα τ’
    Για να γεμίσ’ τη γούλα τ’…

    Κι απ’ τα πολλά γαμήσια,
    Τα χιλιάδες γκεσταπίτικα χύσια,
    Φούσκωσα η καημένη,
    Η χιλιογαμημένη…

    Κι εγέννησα τον πατέρα σου,
    Ξανθό, αρίο, γαλανομάτη,
    Κι όλοι τον κοιτούν, με μισό μάτι,
    Ειδικά ο παππούς σου, ο καημένος,
    Είναι βλεπς… χιλιοκερατωμένος!

    Ο παππούς σου έγιν’ στρατιωτικός,
    Και "ξεπλύθηκε" ολοσχερώς,
    Για τη δράση του στην Κατοχή,
    Κατά τους Κομμουνιστάς- προδοτική.

    Κι ο πατέρας σου, ο καημένος,
    Ως μπάσταρδο στιγματισμένος,
    Απ’ τα κόμπλεξ τα πολλά,
    Μες στη Χούντα υπηρέτησε,
    στο "ευαγές" ΕΑΤ-ΕΣΑ!

    Κι απ’ το μίσος του για τους αριστερούς,
    Σαν άλλος Αντών Τσαούς,
    Έκανε τη φάλαγγα "επιστήμη",
    Όπως όλα τα δεξιά, τα κτήνη!

    Εσύ στα ΜΑΤ, τώρα παλικάρι,
    Και με περίσσεια, "θεία" χάρη,
    Ξύλο ρίχνεις στις καθαρίστριες,
    Τις βρωμο-κομμουνίστριες.

    Αυτή είναι η ιστορία μας,
    Της άθλιας, μίζερης οικογενείας μας,
    Όλοι κώλος και βρακί,
    Με τους Ναζί στην Κατοχή.

    Μετά στη Χούντα Μας πιστοί,
    Σε Παπαδόπουλο και Ντερτιλή,
    Κι ύστερα έτσι τα ‘φερε η ζωή,
    Πήγαμε με τον Καραμανλή.

    Αυτή είναι η δόλια ιστορία της Δεξιάς,
    Που’ ναι απ’ το ’21 του λαού βραχνάς,
    Μια ζωή στους ξένους πουλημένη,
    Άθλια, Δοσίλογη, στα τέσσερα στημένη.

    Δεξιά, μια ιστορία μες στην προδοσία,
    Αλλά "καθηγητές" στην πατριδοκαπηλεία,
    Όλοι οι αγράμματοι, αμόρφωτοι εθνικιστές,
    Είναι της Δεξιάς "μεγάλοι" αγωνιστές!

    Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών,
    Άθλιων, Δοσίλογων σκυλιών,
    Υπηρέτες, Γλείφτες διαπλοκής,
    Οι δεξιοί αμέμπτου "ηθικής"!

    Ολημερίς με προπαγάνδα μας φλομώνει,
    Η Βρωμοδεξιά, που μας εξαθλιώνει,
    Με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της οργιάζει,
    Τη λογική μας αισχρά παραβιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση