GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Σταντάρ θέλει Πουλίδο»!

Όλο και πιο πλούσιο γίνεται το σίριαλ της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο. Ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μεξικανό στην Αθήνα για να σφρ...


Όλο και πιο πλούσιο γίνεται το σίριαλ της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο. Ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μεξικανό στην Αθήνα για να σφραγίσει τη συμφωνία μαζί του -και η Τίγκρες παραμένει αδιάλλακτη στο θέμα του συμβολαίου του- συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν και με άλλες ομάδες.
Όπως αναφέρει λοιπόν η εφημερίδα «Le Meuse», ο Πουλίδο βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σταντάρ Λιέγης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μεξικανός υπέγραψε το Μάιο με τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος, αλλά η Τίγκρες δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία και ζητάει χρήματα για τη μεταγραφή. Κι από τη που σταμάτησε να προπονείται με την ομάδα και θέλει να φύγει, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, με τη Σταντάρ να συγκαταλέγεται σε αυτές.
Σημειώνεται, δε, ότι η Σταντάρ προχωρά ακόμα περισσότερο το θέμα, αφού εκπρόσωπός της βρέθηκε στο Μεξικό. Και τονίζεται ότι, παρόλο που δεν επιτεύχθηκε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Τίγκρες, οι Βέλγοι θα επιστρέψουν με επίσημη πρόταση.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση