GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατ-τρικ Καρέλη υπό το βλέμμα Αλαφούζου!

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί οι επαγγελματίες του Παναθηναϊκού επικράτησαν 4-0 της ο...


Με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί οι επαγγελματίες του Παναθηναϊκού επικράτησαν 4-0 της ομάδας νέων σε σημερινό φιλικό παιχνίδι.
Σε αυτό ξεχώρισε ο Καρέλης ο οποίος σκόραρε τρεις φορές στο παιχνίδι αυτό, ενώ ο Ντίνας πέτυχε το άλλο τέρμα της ομάδας.
Παναθηναϊκός (Επαγγελματική ομάδα): Στιλ, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Αθανασόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Σταματάκης, Κλωναρίδης, Ντίνας, Καρέλης, Μπούρμπος.
Παναθηναϊκός (Κ20): Κότσαρης, Τούντορ, Ζούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Τζανουλίνος, Μαλντίν, Γεροκωνσταντής, Ζαφειράκης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Βασίλας, Χατζηγιοβάννης, Μπαλατσούρας, Στρατήγης, Μπαμίχα, Λάμπρου, Σιλβεστρίδης, Παπανικολάου
Το φιλικό αυτό αποτέλεσε το ένα μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας. Το άλλο γκρουπ των παικτών προπονήθηκε νωρίτερα. Αυτό το αποτελούσαν οι:
Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς ενώ ο Μπαιράμι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση