GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα μπορούσα να πω "όχι" στο κάλεσμα της Εθνικής»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν ήταν στους πρώτους παίκτες που κάλεσε ο Φώτης Κατσικάρης για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει...



Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν ήταν στους πρώτους παίκτες που κάλεσε ο Φώτης Κατσικάρης για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.
Ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Κώστα Κουφό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε το σέντερ της Λιέτουβος Ρίτας και εκείνος παρουσιάζεται έτοιμος για αυτή την πρόκληση που έχει μπροστά του.
«Είμαι έτοιμος. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για μένα. Όταν άκουσα τι έγινε, περίμενα το τηλεφώνημα και δεν θα μπορούσα να πω όχι στο κάλεσμα της Εθνικής. Αποτελεί πάντα τιμή να σε καλούν στην εθνική ομάδα και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα με στόχο να είμαι στην τελική δωδεκάδα», τόνισε ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής για το Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση