GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BIDET

Nico Mastorakis   AΠΟΘΑΝΕΤΩ η ψυχη της μετα των φιλων, αλλοφυλων και ομοφυλοφιλων. Η TV του 2014 κατηγαγε περιφανη νικη εναντιον των εχθρ...

Nico Mastorakis 

AΠΟΘΑΝΕΤΩ η ψυχη της μετα των φιλων, αλλοφυλων και ομοφυλοφιλων. Η TV του 2014 κατηγαγε περιφανη νικη εναντιον των εχθρων της (βλεπε:θεατες) και της κάθε ερμηνειας της λεξης «αισθητικη.» Αν πηγαινετε τακτικα περιπατο, εκει θα συναντησετε την αισθητικη της μουρης, του λογου, της σκεψης σε καποιο χασμα που θα επρεπε να λεγεται «Καναλοκαιαδας.» Τωρα λοιπον που οι (κατά φαντασιαν) μουρατοι τα μαζευουν και οργανωνουν τις παπαρατσοδιακοπες τους (λενε παντα στους παπαρατσι που πανε) καιρος να κανουμε αποδομητικο απολογισμο για την ποιοτικη βελτιωση της ζωης μας, τη σεζον που τελειωσε.

…ΣΕΡΝΕΙ καραβι: Καναλοπαπόρια ειδαν τα μεγαλυτερα τους νουμερα να είναι γενους θηλυκου. Ελενη Μενεγακη, Βικυ Χατζηβασιλειου, , Ναταλια Γερμανου, Χριστινα Λαμπιρη, Ελεος(νορα) Μελετη, Τατιανα Στεφανιδου, Αγγελικη Νικολουλη, Φαιη Σκορδα, Ολγα Τρεμη, Σια Κοσιωνη, Μαρια Χουκλη, Ποπη Τσαπανιδου. Και σεις οι αντρες των καναλιων, δαγκωστε το π#@%ί σας. Με μανια. Η φαλλοκρατία στην τηλεοραση αποθανε κι αυτη!

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ όμως τα «οικιακα ντουετα», που κατεληξαν χαριν του φραγκουλου να αναλυουν τη σημασια της κλανιας στη συζυγικη ευτυχια από τον αισθητικο και στατιστικο πατο της Nielsen, άλλα νεοτευκτα, κατασκευασμενα από παλαι ποτε διατροφικα συμπληρωματα – λες και ο μακαριτης ο Φινος θα εβαζε ποτε τους δευτερους ηθοποιους του να πρωταγωνιστησουν σε υπερπαραγωγη.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ αξιες παραμενουν: Οι gay, γιατι κάθε πανελ που σεβεται τον εαυτο του εχει έναν (τουλαχιστον). Η φλυαρια, οπου η υφαντικη / χημικη τεχνη του καμνειν την τριχα τριχια, αναλυει από ουρα μεχρι κοπρανα επι τρεις ωρες. Τα μονοθεματικα δηθεν δελτια / δηθεν ειδησεων με ομιλουσες κεφαλες και αλλα πτηνα. Τα μυρικαστικα ζωα, συνομοταξιας των μονοϊδεων, που η δανειζονται, η διασκευαζουν, η κλεβουν τις ιδιες κρυοκωλες ιδεες. Η σιλικονη, οπου στητα η πεσμενα στηθη στριμωχνονται μεταξυ τους εντος ενισχυμενου στηθοδεσμου αλλα και μπροστα στις καμερες, σε διελκυστίνδα βυζαντινων επιδοσεων κι οποια τερματισει πρωτη με διαφορα στηθους. Και η ασυλληπτη, αδιανοτητη (για άλλες τηλεορασεις του πλανητη) ικανοτητα πεντε ανθρωπων να μιλανε ολοι μαζι συνεχως χωρις να ακουει κανενας τον διπλανο του.

ΑΛΛΕΣ σταθερες αξιες: Η διασκεδαστικη (πλεον) αγραμματοσύνη με τις στρεβλες λεξεις και τη φοβια στα ρηματα, τα ουσιαστικα και τα αρθρα, ετσι που κανείς να μην τολμαει να προφερει τη φραση «θα συμμετασχω» (φτου κακα) αφου ολοι πια καταφευγουν στο πιο ευπεπτο «θα συμμετεχω». Η διαχρονικη παπαριά των πουρνάδικων, μπρούτα γλιτσα σε διαγωνισμο που θυμιζει πάλη στη λάσπη. Το εθνικο μας φωνηεν «εεεε» που προτασσεται πια σε κάθε φραση. Το εθνικο μας ρημα «παμε» επειδη «παμε στο βιντεο», «παμε στη συνδεση», «παμε σε διαφημισεις» ελλειψει προετοιμασιας συγκεκριμενου cue στον σκηνοθετη, ω μαμα η προχειροτητα βιαζει τον επαγγελματισμο.

ΜΠΑΙΝΕΙ ευτυχως στη ζωη μας οσονουπω και κατι φρεσκο και νέο, ο Μαρκος Σεφερλης, δροσερο και πικαντικο προσωπακι με λεπτο και διακριτικο χιουμορ, σε πρωϊνο και η θεογκομεναρα Κωνσταντινα Σφυροπουλου, παρεα με τον ανδρα-σερβιετα, σε απογευματινη εκπομπη στη θεση του μονιμως ιδρωμενου μοχθηρου καραγκέϊ (ουδεμια σχεση με καραγκιοζη). Καπου μεταξυ πρωϊνου και απογευματινου, ολο και καποια από τις 23 εκπομπες που θα εχουν δωσει (χαριν οικονομιας) στον #1 εξυπνοκωλο φαφλατα Ουκ(γ)αρεσω, αξιο διαδοχο του αμπλαουμπλα Γρηγορη. Και με δικη της τριωρη εκπομπη, ελπιζω, η πεμπτουσια της ευφυους παρουσιασης, η προσωποποιηση της πρωτοκλασατης χαριτωμενιας Κατερινα Κυνουρίου. Εξασφαλισαμε, λοιπον, πρωτο πραμα από τον Οκτωβριο αλλα εμενα πολύ θα μου λειψουν η ειλικρινεια και η ζεστασιά, ο Πετρος και η Τζενη. Κλαψ.

1 σχόλιο

  1. ΜΑΣΤΟΡΑ KIS ΣΤΑ 75 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση