GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3ο Φεστιβάλ Πόζαρ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της διοργάνωσης στη συνέντευξη τύπου στο Λουτράκι με τη συμμετοχή της Π.Κ.Μ., του Συλλόγου Νέω...



Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της διοργάνωσης στη συνέντευξη τύπου στο Λουτράκι με τη συμμετοχή της Π.Κ.Μ., του Συλλόγου Νέων και παραγόντων οργάνωσης του Φεστιβάλ

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’4 Εποχές’’ στο Λουτράκι Αριδαίας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Πόζαρ που διεξάγεται φέτος 19 & 20 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος, εντεταλμένη σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη. Επίσης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, εκπρόσωπος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου και άλλοι παράγοντες που συμμετέχουν στην οργάνωση του Φεστιβάλ.

Η κα. Σοφία Κεχαγιά από το Σύλλογο Νέων Λουτρακίου προλόγισε τους ομιλητές και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για την επιτυχημένη οργάνωση του διήμερου φεστιβάλ. Στη συνέχεια, η κα. Ζωγράφου υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή στην τοπική ανάπτυξη και κοινωνική κινητοποίηση που έχει η διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Πόζαρ που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ανέφερε ότι η διοργάνωση είναι ένας σημαντικός θεσμός για την περιοχή των Λουτρών Πόζαρ, τονίζοντας ότι συνδέει την ανάδειξη του πολιτισμού με την ανάπτυξη του τουρισμού.

«Με τις πλούσιες δραστηριότητες και με τα ‘’ηχηρά ονόματα’’ καλλιτεχνών που θα παραβρεθούν φέτος στη διοργάνωση δίνουμε το στίγμα της ανάπτυξης της περιοχής και του Φεστιβάλ Πόζαρ που θέλουμε να προσελκύσει νέους και νέες από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Φεστιβάλ λοιπόν μπορεί να έχει μία σημαντική συμβολή σε αυτήν τη νέα ταυτότητα που προσπαθούμε να προωθήσουμε για τον τοπικό τουρισμό. Μία αγαπημένη περιοχή, για νέους ανεξαρτήτου ηλικίας, που έρχονται σε επαφή με τον τοπικό πολιτισμό και ανθρώπους, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή», δήλωσε η κα. Ζωγράφου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασοής δήλωσε τη στήριξή του στις προσπάθειες του συλλόγου ενώ, ο κ. Δημήτρης Κεχαγιάς παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Τέλος, όλοι οι παραβρισκόμενοι προσκάλεσαν το κοινό να επισκεφθεί και να γνωρίσει την περιοχή και να συμμετέχει ενεργά στο 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ παρακολουθώντας τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών αλλά και, συμμετέχοντας στις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ – 19/20 Ιουλίου 2014

Νιώθεις τη φύση !

Φύση, ηρεμία, δροσιά , χαλάρωση …

Στις λέξεις που εδώ και χρόνια είναι ταυτισμένες με τα Λουτρά Πόζαρ έρχονται να προστεθούν κι άλλες…

Μουσική, στίχοι, διασκέδαση, χρώματα, γέλιο!

Το τρίτο Φεστιβάλ Πόζαρ είναι και φέτος γεγονός!

Στο κέντρο του καλοκαιριού, μια διαφορετική πρόταση για όσους ξέρουν.. ότι διακοπές δεν είναι μόνο παραλία!

Μέσα στη καρδιά του βουνού, εκεί που τα παγωμένα νερά του Καϊμάκτσαλαν σμίγουν με τα θερμά ιαματικά, αναβλύζουν μουσικές από έναν μαγευτικό συναυλιακό χώρο.

Σάββατο 19 Ιουλίου

“Η δύναμή σου, δύναμή μου…”

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεονόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι και να πάρει δύναμη από τη δύναμη όλων αυτών που την αγαπούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Την ίδια μέρα στο stage ανεβαίνουν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός. Τα δύο χρόνια συνεργασίας, το κέφι του Γιώργου και το DNA του Γιάννη είναι η απόλυτη συνταγή διασκέδασης. Ποπ και Ροκ ήχοι με μια δυναμική παρουσία.

Κυριακή 20 Ιουλίου

“Ζω εκεί που σβήνει ο ήλιος τα νερά σου”

Με στίχο ζωντανό και επαναστατική διάθεση ο Στέλιος Ρόκκος θεωρείται ένας γνήσιος star. Στα 30 χρόνια καριέρας ο Στέλιος έχει γνωρίσει μόνο επιτυχίες. Σε κάθε εμφάνιση του επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο του και καταθέτει ακομπλεξάριστα την δική του ταυτότητα.

Με απίστευτη ενέργεια και μοναδική επικοινωνία αγγίζει την καρδιά του κοινού. Η υπέροχη φωνή του και η εκπληκτική του ερμηνεία σε κάθε κομμάτι ξεσηκώνει τους πάντες με ροκ αλλά και ελαφρολαϊκούς ρυθμούς και μας ταξιδεύει με αισθαντικές μπαλάντες.

Party χωρίς VEGAS δε γίνεται…

Το Ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα απογειώνει το κέφι με καλοκαιρινούς ρυθμούς και νεανικά ακούσματα. Με τραγούδια όπως τα «Πιο ψηλά», «Πάντα Καλοκαίρι» «Φιλί» κ.α ξεσηκώνουν τη διάθεση και ακούγονται δυνατά.

Κλείνουμε τις συναυλίες με τον Γιάννη Κρητικό!

Το επίθετό του, συνώνυμο της καταγωγής του. Παίζοντας λύρα έρχεται να μας απογειώσει με τις μαντινάδες προβάλλοντας όλο το κρητικό στοιχείο έτσι όπως δεν το έχετε ξανά ακούσει.

Η κάθε νύχτα του Φεστιβάλ Πόζαρ γίνεται μέρα…

Γνωστοί Dj και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας υπόσχονται να μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι να ξημερώσει!

Δείτε και φέτος το καλοκαίρι «αλλιώς»!

Νιώστε τη φύση μέσα σας σε μια μεγάλη γιορτή!

Free camping

Mini stage με τοπικά ροκ και εναλλακτικά συγκροτήματα.

Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους όπως: Face painting, πλανόδιους θιάσους, κλόουν κ.α

Μαθήματα μαγειρικής, zumba gym, εκθέσεις, αγώνες mountain bike και εκδρομές στα μονοπάτια του Καϊμακτσαλάν.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

δεν ΞΕΡΩ... δεν ΕΙΔΑ... δεν ΑΚΟΥΣΑ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση