GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο - Νεκρός ένας 20χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (04:30) στη Ρόδο. Συγκεκριμένα ένας 20χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληρο...



Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (04:30) στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα ένας 20χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί μετωπικά με Ι.Χ. O νεαρός δυστυχώς βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Μαζί του στην ιδία κατεύθυνση κινούνταν ακόμη δυο δίκυκλα που οδηγούσαν φίλοι του 20χρονου οι οποίοι κατάφεραν τελευταία στιγμή να μην εμπλακούν στο τροχαίο.

Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε στο Κιοτάρι και σύμφωνα με πληροφορίες του ifmedia ο άτυχος 20χρονος Αρχάγγελος ήταν κάτοικος Λάρδου και επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του if media στο σημείο του συμβάντος όχι μόνο δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός αλλά και τα κλαδιά από τα δέντρα κοντεύουν να φτάσουν στην μεσαία διαχωριστική γραμμή εμποδίζοντας την ορατότητα στους οδηγούς.

Τα αιτία του θανατηφόρου τροχαίου διερευνούν αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Tα συλληπητήρια στην οικογένεια του . Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση