GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίγουρος για τους 180 ο Σαμαράς...

Tέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών, ενόψει της λήξης της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιχειρεί να βάλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σ...

Tέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών, ενόψει της λήξης της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιχειρεί να βάλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με βουλευτές της ΝΔ στο εντευκτήριο της Βουλής, μετά το πέρας της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η χώρα δεν θα πάει σε πρόωρες κάλπες.
"Δεν θα γίνουν εκλογές, έχουμε τους 180 βουλευτές"  είπε.
Ταυτόχρονα άκουσε το αίτημα των βουλευτών για στενότερη συνεργασία τους με τους υπουργούς για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τις περιφέρειές τους, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις καθυστερήσεις των προκαταβολών του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες.
Κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν στο εντευκτήριο κυρίως γυναίκες της ΝΔ, η Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης.

4 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση