GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό αλλά σκληρό γράμμα πατέρα θύματος της μοιραίας πτήσης ΜΗ17 προς τον Πούτιν

Ο Hans De Borst, ο Ολλανδός πατέρας της Elsemiek de Borst που βρισκόταν ανάμεσα στα θύματα της μοιραίας πτήσης MH17 που καταρρί...



Ο Hans De Borst, ο Ολλανδός πατέρας της Elsemiek de Borst που βρισκόταν ανάμεσα στα θύματα της μοιραίας πτήσης MH17 που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή για τον χαμό της κόρης του
στην οποία απευθύνεται ευθέως στον Vladimir Putin λέγοντάς του πως η κόρη του ήθελε να γίνει μηχανικός αλλά και «ευχαριστώντας» τον.
Η επιστολή του De Borst έχει κυκλοφορήσει παντού μέσω του διαδικτύου της τελευταίες ώρες και όχι μόνο συγκινεί αλλά και προβληματίζει.
Διαβάστε την μεταφρασμένη παρακάτω: «Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Πούτιν, ηγέτες των αυτονομιστών ή και της κυβέρνησης της Ουκρανίας! Επειδή δολοφονήσατε την αγαπημένη μου μοναχοκόρη, Elsemiek de Borst!
Ήταν 17 χρονών , μαθήτρια της 5ης γυμνασίου στο Segbroek College στο Den Haag. Και ταξίδευε στη Μαλαισία με τον μικρό της αδερφό, την μαμά της (την πρώην γυναίκα μου) και τον πατριό της. Η Elsemiek θα έδινε τις τελευταίες σχολικές της εξετάσεις του χρόνου, μαζί με τις καλύτερες φίλες της, Julia και Marina, τα πήγαινε τόσο καλά στο σχολείο.
Έπειτα ήθελε να πάει στο Technical University Delft για να σπουδάσει μηχανική, το περίμενε πώς και πώς! Ξαφνικά, όμως, δεν είναι πια εδώ. Έπεσε από τον ουρανό, σε μια άγνωστη χώρα, όπου κυμαίνεται ένας πόλεμος.
Προαναφερθέντες κύριοι, ελπίζω να είστε περήφανοι που πυροβολήσατε, μεταξύ άλλων, την νεαρή ζωή της και το μέλλον της. Και να μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη αύριο το πρωί. Ελπίζω να λάβετε αυτή την επιστολή, ίσως μεταφρασμένη στα αγγλικά (καθώς εσείς ως μορφωμένος κύριος μπορείτε να διαβάσετε μια χαρά).
Ευχαριστώ και πάλι! Χαιρετισμούς 
Ο πατέρας της Elsemiek, Hans de Borts από το Monster της Ολλανδίας, του οποίου η ζωή καταστράφηκε
Υ.Γ.: κύριε Πούτιν, ελπίζω η έντονη συζήτησή σας με τον πρωθυπουργό μας Rutte να σας άνοιξε τα μάτια.
Ξέρω ότι έχετε εντυπωσιαστεί από αυτό, κι εγώ θα εντυπωσιαζόμουν αν παίρνατε την πρωτοβουλία να φυλάξετε το σημείο της σύγκρουσης με τη χρήση του ρώσικου στρατού, έτσι ώστε οι Ολλανδή ερευνητές να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων»

Τη Δευτέρα, οι αυτονομιστές συμφώνησαν τελικά να απελευθερώσουν τα σώματα των θυμάτων, τα οποία είχαν κρατήσει κλειδωμένα σε ένα τραίνο-ψυγείο δίπλα στον τόπο της συντριβής για αρκετές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση