GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παγίδα στην πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις

Μία παγίδα κρύβει η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων σε 12 δόσεις μέσα από το taxis.Μπορεί για την ώρα να μην γίνονται δεκτές οι ...


Μία παγίδα κρύβει η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων σε 12 δόσεις μέσα από το taxis.Μπορεί για την ώρα να μην γίνονται δεκτές οι αιτήσεις, ωστόσο μόλις το σύστημα ξεκινήσει όσοι επιλέξουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος σε 12 δόσεις θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Οι δόσεις είναι έντοκες και το επιτόκιο υψηλό.
Συγκεκριμένα οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μηνιαία προσαύξηση 0,71% και πρόστιμο 10% του ανεξόφλητου ποσού εφόσον παραμείνει ανεξόφλητο για περισσότερους από δυο μήνες, 20% για περισσότερους από 12 μήνες και 30% για περισσότερους από 24 μήνες.
Για να εξασφαλίσει κανείς τις 12 δόσεις θα πρέπει να μπει στο Taxisnet (www.gsis.gr). Στην επιλογή «Εφαρμογές Taxisnet», περιλαμβάνεται η «Ρύθμιση Οφειλών» επιλέξτε τη φόρμα για τις τρέχουσες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση ρύθμισης, το ποσό της μηνιαίας δόσης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 30% του μηνιαίου εισοδήματος. Αν αυτό ισχύει οι δόσεις βγαίνουν αυτόματα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση