GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από επίθεση του εφοπλιστή Πετράκη στην Αλεξία Έβερτ: «Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου...»

Κολωνάκι, βράδυ Κυριακής, ώρα 10.30. Η μαύρη Ferrari του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη βρίσκεται παράνομα σταθμευμένη επί της οδού Σπευσίππου. Έ...

Κολωνάκι, βράδυ Κυριακής, ώρα 10.30. Η μαύρη Ferrari του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη βρίσκεται παράνομα σταθμευμένη επί της οδού Σπευσίππου. Έξω από το αυτοκίνητο βρίσκεται ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή, ο οποίος περιμένει το αφεντικό του και ιδιοκτήτη του οχήματος.
Εκείνη τη στιγμή η κυρία Αλεξία Έβερτ διασχίζει την οδό Σπευσίππου με ένα όχημα τύπου τζιπ και όπως θα παραδεχτεί παρακάτω, δεν βλέπει το παρκαρισμένο Ι.Χ του εφοπλιστή με αποτέλεσμα η «ουρά» του αυτοκινήτου της να βρει το μπροστινό αριστερό φτερό της Ferrari και να προκαλέσει υλικές ζημιές. «Το αυτοκίνητο αυτό ήταν σταθμευμένο παράνομα. Ομολογώ ότι δεν το είδα και ήταν δικό μου το λάθος που επέφερε την σύγκρουση» αναφέρει στο protothema.gr η κυρία Αλεξία Έβερτ. Σύμφωνα με την μαρτυρίας της, μόλις ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή αντελήφθη το περιστατικό άρχισε να ωρύεται φωνάζοντας «Τι έπαθα!».

«Αρχικά νόμιζα ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του», λέει η κυρία Έβερτ. Για να προσθέσει: « Του ζήτησα λοιπόν, όπως θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος πολίτης στη θέση μου, να καλέσουμε την Τροχαία και να ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες της ανταλλαγής στοιχείων κτλ». Δευτερόλεπτα μετά κατεβαίνει στο δρόμο από διπλανή πολυκατοικία και ο εφοπλιστής μαζί με την ξανθιά συνοδό του. Σύμφωνα με την κυρία Έβερτ, ο εφοπλιστής αντικρίζοντας την τρακαρισμένη Ferrari αρχίζει να ωρύεται. « Θα μας ζητήσεις και τα ρέστα;» φωνάζει προς το μέρος της, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της.
Όπως υποστηρίζει η κυρία Έβερτ, ο νεαρός ιδιοκτήτης της Ferrari σε έξαλλη κατάσταση εκσφενδονίζει εναντίον της ένα βιβλίο που κρατούσε στα χέρια του και τη σπρώχνει με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί πέσει στην άσφαλτο. «Έφαγα ξύλο. Με απείλησαν. Μου είπε μέχρι ότι θα πληρώσω με το αίμα μου τη Ferrari του! Και αν δεν ήταν στη μέση ο σωματοφύλακας του, ο οποίος προσπάθησε να τον απωθήσει θα έτρωγα ακόμα περισσότερο ξύλο» αναφέρει το θύμα.


Έπειτα από λίγα λεπτά ο υπογράφων βρίσκεται στο σημείο του περιστατικού και καταγράφει τις λεπτομέρειες του τροχαίου ατυχήματος. Ο εφοπλιστής και ο σωματοφύλακας του ενοχλούνται από το γεγονός ότι για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ελήφθησαν κάποιες φωτογραφίες του συμβάντος και με προκλητικό τρόπο ζητούν την άμεση διαγραφή του φωτογραφικού υλικού απειλώντας ότι αν δεν γίνει θα υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον του δημοσιογράφου και του φωτορεπόρτερ που κατέφθασε πέντε λεπτά αργότερα για να καταγράψει κι εκείνος με την μηχανή του τις εικόνες του τροχαίου ατυχήματος. Με άσεμνες και υποτιμητικές εκφράσεις του στυλ « Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ» και «είσαι μια τρίχα από τα άρχ….» ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης απαιτεί από τους αστυνομικούς του Α.Τ Συντάγματος να προχωρήσουν στη σύλληψη των δημοσιογράφων και να τους οδηγήσουν στο Τμήμα. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν τους δημοσιογράφους ότι πρέπει να μπουν στο περιπολικό όχημα και να οδηγηθούν στο Α.Τ Συντάγματος. Όταν για τον ίδιο λόγο ζητείται και η μεταφορά του εφοπλιστή και των μπράβων του, ένας εκ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει επί λέξει : « Ο κ. Πετράκης θα έρθει στο Τμήμα με το αυτοκίνητο του». Στην άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων του ΘΕΜΑΤΟΣ που τους αναφέρουν ότι θα προβούν σε καταγγελία για ιδιαίτερη μεταχείριση του εφοπλιστή, οι αστυνομικοί αλλάζουν γνώμη και ειδοποιούν ένα ακόμα περιπολικό προκειμένου να μεταφέρει κι αυτούς στο Α.Τ Συντάγματος.

Εκεί, ένας εκ των αρχιφυλάκων προβαίνει σε ένα ακόμα ατόπημα. Αποσπά από τον δημοσιογράφο του protothema.gr Γιώργο Κοίλιαρη το κινητό του τηλέφωνο με την αιτιολογία ότι πιθανόν να έχει τραβήξει εικόνες των εμπλεκόμενων προσώπων που βρίσκονται έξω από το Τμήμα. Μάλιστα αρχικά το κλειδώνει σε ένα συρτάρι και λίγα λεπτά μετά αναγκάζει τον κάτοχο του να διαγράψει από τη μνήμη του το υλικό που πιθανόν να έχει βιντεοσκοπηθεί. Ακολουθούν και άλλα κωμικοτραγικά γεγονότα που γυρίζουν τη χώρα 40 χρόνια πίσω. Στην άμεση αντίδραση των ρεπορτερ του ΘΕΜΑΤΟΣ, Φρίξου Δρακοντίδη και Γουίλιαμ Φέϊθφουλ για την βίαιη κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του συναδέλφου τους δίνει εντολή στους υφιστάμενους του να τους κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο χωρίς καν να έχουν συλληφθεί! Την ίδια στιγμή οι μπράβοι του εφοπλιστή κυκλοφορούν ανενόχλητοι και οπλισμένοι (!) μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ο εφοπλιστής αποφασίζει να μην προχωρήσει σε μήνυση εναντίον των δημοσιογράφων. Καταθέτει για το τροχαίο ατύχημα και την διένεξη που είχε με την κυρία Αλεξία Έβερτ η οποία περιμένει υπομονετικά στον πρώτο όροφο του κτιρίου ωσότου έρθει η δική της σειρά. Την υπόθεση αναλαμβάνει να χειριστεί υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που καταφθάνει στο Τμήμα γι’ αυτό ειδικά το σκοπό. Έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής και έντονων συζητήσεων μεταξύ των δυο πλευρών η κυρία Έβερτ πείθεται να μην καταθέσει προς το παρόν τουλάχιστον μήνυση εναντίον του εφοπλιστή ζητώντας ωστόσο από την πλευρά του ( μαζί του βρίσκεται ο δικηγόρος του) μια έγγραφη συγνώμη για τα όσα συνέβησαν. Ο εφοπλιστής συμφωνεί και συντάσσει με τον δικηγόρο του την έγγραφη συγνώμη του, «για την απρεπή και επιθετική του συμπεριφορά» εναντίον της κυρίας Έβερτ χωρίς ωστόσο να παραδεχθεί ότι την χτύπησε.

«Επιφυλλάσομαι των δικαιωμάτων μου» δήλωσε η κυρία Έβερτ αποχωρώντας από το αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος στις 4 τα ξημερώματα. Λίγα λεπτά μετά αποχώρησε και ο εφοπλιστής μαζί με τον δικηγόρο του και τους σωματοφύλακες του.
Πράγματι, νωρίτερα σήμερα το πρωί, η Αλεξία Έβερτ μετέβη στο ΑΤ Συντάγματος και κατέθεσε μήνυση κατά του Θέμη Πετράκη για απειλές και ξυλοδαρμό.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση