GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία α λα «Star Wars» στο κινητό

Μέσω ολογραμμάτων, όπως ακριβώς και στην ταινία «Star Wars», θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν σε λίγο καιρό οι τεχνολογικ...



Μέσω ολογραμμάτων, όπως ακριβώς και στην ταινία «Star Wars», θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν σε λίγο καιρό οι τεχνολογικά καταρτισμένοι πολίτες του κόσμου!
Ο κολοσσός διαδικτυακών αγορών Amazon φημολογείται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζει ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του να βλέπουν τη τρισδιάστατη εικόνα του συνομιλητή τους χωρίς ειδικά γυαλιά.

Η πρωτοποριακή συσκευή αναμένεται να είναι έτοιμη για παρουσίαση τον Ιούνιο και θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Τον ίδιο μήνα, δηλαδή, με το iPhone 6 της Apple.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωτοποριακό αυτό κινητό τηλέφωνο θα εκμεταλλεύεται τεχνολογία ανίχνευσης του αμφιβληστροειδούς χιτώνα για να «ξεγελάει» το ανθρώπινο μάτι και να το κάνει να πιστεύει ότι οι εικόνες αιωρούνται πάνω από την οθόνη.
Δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Wall Street Journal» αναφέρει ότι ο Τζεφ Μπέζος, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Amazon, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη αυτού του κινητού εδώ και αρκετό καιρό.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αμερικανικός κολοσσός λάνσαρε και το Fire TV, μία συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση των χρηστών και τους επιτρέπει να παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, αλλά και να σερφάρουν στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση