GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρα για… «ζευγαρώματα» στο NBA

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος των 82 αγώνων της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και θα προκύψουν τα ζ...

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος των 82 αγώνων της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και θα προκύψουν τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των play offs. Εκκρεμότητες δεν υπάρχουν για τις οκτάδες Ανατολής και Δύσης, καθώς Χοκς και Γκρίζλις εξασφάλισαν τα τελευταία εισιτήρια αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής γνωστά είναι μόνο δύο από τα οκτώ «δίδυμα», Πέισερς-Χοκς και Ρόκετς-Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο.

Στην Ανατολή σίγουρα πρώτοι είναι οι Πέισερς (55-26), δεύτερο το Μαϊάμι (54-27) και όγδοοι οι Χοκς (37-44). Την τρίτη θέση θα πάρουν Ράπτορς (48-33) ή Μπουλς (48-33). Το Τορόντο, που πλεονεκτεί σε ισοβαθμία με τους «ταύρους», θα είναι τρίτο με νίκη επί των Νικς στη Νέα Υόρκη ή αν το Σικάγο χάσει στη Σάρλοτ. Πέμπτοι θα είναι οι Νετς (44-37) ή οι Ουίζαρντς (43-38), με τους δεύτερους να υπερτερούν σε ισοβαθμία. Οι πρώτοι τερματίζουν στην πέμπτη θέση εφόσον νικήσουν στο Κλίβελαντ ή αν χάσουν οι «μάγοι» στη Βοστώνη, ενώ με αντίστροφα αποτελέσματα είναι έκτοι. Η Ουάσινγκτον μπορεί να τερματίσει πέμπτη (αν νικήσει τους Σέλτικς και χάσουν οι Νετς), έκτη (αν νικήσει τους Σέλτικς και κερδίσουν και οι Νετς ή αν χάσει και οι Μπόμπκατς, 42-39, χάσουν στη Σάρλοτ από τους Μπουλς) ή έβδομη (αν χάσει από τους Σέλτικς και οι Μπόμπκατς νικήσουν τους Μπουλς). Οι Μπόμπκατς θα είναι έκτοι με νίκη επί των Μπουλς και ταυτόχρονα ήττα των Ουίζαρντς στη Βοστώνη και έβδομοι αν χάσουν ή αν νικήσουν οι «μάγοι» τους Σέλτικς.

Στη Δύση, που είναι λιγότερες οι εκκρεμότητες, σίγουρα πρώτοι είναι οι Σπερς (62-19), τέταρτοι οι Ρόκετς (54-27), πέμπτοι οι Μπλέιζερς (53-28) και έκτοι οι Ουόριορς (50-31). Τη δεύτερη θέση θα πάρει η Θάντερ (58-23) εφόσον νικήσει τους Πίστονς στην Οκλαχόμα ή αν οι Κλίπερς (57-24) χάσουν στο Πόρτλαντ. Η ομάδα του Λος Άντζελες θα είναι δεύτερη μόνο αν έρθουν τα αντίθετα αποτελέσματα, διαφορετικά θα μείνει τρίτη. Ο νικητής του αγώνα Γκρίζλις-Μάβερικς στο Μέμφις θα πάρει την έβδομη θέση και ο ηττημένος την όγδοη, καθώς οι δύο ομάδες είναι στα… ίσα (49-32).

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση