GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σαμπιχά μπαίνει επικεφαλής των Ρομά...

«Έκπληκτη» από τον πόλεμο που δέχθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών το...

«Έκπληκτη» από τον πόλεμο που δέχθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι η κυρία Σουλεϊμάν Σαμπιχά.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής η κυρία Σαμπιχά ανέφερε ότι αν και ανέμενε ότι θα πολεμήσει, ωστόσο, δεν πίστευε ότι θα δεχόταν «τόσο μεγάλο πόλεμο».
Σύμφωνα με την Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η υποψηφιότητά της θα αποδείκνυε σε όλους ότι στη Θράκη δεν υπάρχει ρατσισμός κάτι που όπως σημειώνει διαψεύστηκε με τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την υποψηφιότητά της.
Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να ανήκει «στην αυλή του τουρκικού προξενείου» για να είναι αρεστή, ενώ αναφέρθηκε σε άντρες που εκτουρκίστηκαν και οι οποίοι την κυνήγησαν στο παρελθόν λόγω των πρωτοβουλιών που πήρε για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Ρομά.
«Και αυτοί που εκτουρκίστηκαν έπρεπε εμείς να τους κυνηγάμε;», σημείωσε, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευση της για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα για να συμπληρώσει πως «όπως φάνηκε όμως η δική μου φυλή είναι η πιο δημοκρατική απ’ όλους, γιατί αποδεικνύεται πως εμάς όλοι ήθελαν να μας εκμεταλλευτούν πολιτικά για δικό τους όφελος».
Τέλος, η κυρία Σαμπιχα δήλωσε περήφανη που είναι Ρομά όπως και για τους αγώνες που έδωσε για να καλυτερεύσει η ποιότητα ζωής όλων των συμπατριωτών της.

3 σχόλια

  1. Η Δεξιά, η πιο αντεθνική, η πιο προδοτική διαχρονικά παράταξη, η παράταξη των δοσίλογων της Κατοχής, των Ταγματαλητών («Ταγματ-αλήτες», τους έλεγε ο λαός μας τους ταγματασφαλίτες των δυνάμεων Κατοχής!), η παράταξη, που με τη Χούντα της ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!
    Αυτά τα δεξιά καθάρματα, τα πιόνια του Μεγάλου Κεφαλαίου και των Τραπεζιτών Τοκογλύφων, που μας έφεραν την καταστροφή, μας κουνούν τώρα και το δάχτυλο και μας κάνουν μαθήματα «πατριωτισμού»;;;;
    Σε ποιόν;; Στην αριστερά του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;;;

    ΟΥΣΤ, ΓΕΛΟΙΟΙ... Παρηγορηθείτε στις ανοιχτές αγκάλες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω να εκμεταλευονται τη φυλη σας τα κομματα και τα περι δημοκρατικης φυλης ειναι αρλουμπες. Ειναι γνωστο το παζαρι που κανουν στελεχη της φυλης σας με ΟΛΟΥΣ,για το ποσο που θα παρουν για να τους ψηφισουν.Πολλοι αξιοτιμοι βουλευτες και γνωστα ονοματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν πληρωσει αρκετα τη φυλη σας για να βγουν βουλευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε όλοι το νέο εκπληκτικό ντοκυμαντέρ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε." του Άρη Χατζηστεφάνου, ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση