GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου τομέα Αττυικής

Aποδέχτηκα με τιμή την πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γεώργιου Κουμουτσάκου, ενός ανθρώπου νέου, ικανού, μαχητικού και ά...



Aποδέχτηκα με τιμή την πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γεώργιου Κουμουτσάκου, ενός ανθρώπου νέου, ικανού, μαχητικού και άξιου, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού 180 "Η Αττική αλλάζει πρόσωπο", ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρω τα μέγιστα πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον πολίτη.
Έχοντας ταχθεί εδώ και χρόνια ως ιατρός σε έναν συνεχόμενο αγώνα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας και με δεδομένο ότι η εποχή επιβάλλει την ύπαρξη φρέσκων ιδεών και σκληρής δουλειάς, θεωρώ επιτακτική σήμερα την ανάγκη, όσο ποτέ, για ένα δημιουργικό άνοιγμα στο μέλλον.

Η απόφαση μου αυτή απευθύνεται και ευελπιστώ να έχει αντίκρισμα σε όλους εκείνους που μέσα από τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης, διαπιστώνουν καθημερινά την ανάγκη να τολμήσουμε να υπερβούμε τις συνήθειες χρόνων.

Σε όλους εκείνους που δεν αρκούνται πλέον σε κοινότυπα και μεγάλα λόγια, αλλά απαιτούν πράξεις ουσίας για την καθημερινότητα τους.

Σε όλους εκείνους που ξέρουν ότι η Αττική μπορεί και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο, προκειμένου να προσφέρει αυτάρκεια και ευημερία στους πολίτες της.

Η αποφασιστικότητα, το ήθος και η αλληλεγγύη αποτελούν για μένα τα κύρια θεμέλια αυτής της εκλογικής μάχης, στην οποία ζητώ δυναμικά τη στήριξη του κόσμου προκειμένου όλοι μαζί να επιτύχουμε την ύπαρξη μιας ανταποδοτικής, σύγχρονης και καλά δομημένης Περιφέρειας.

Βιογραφικό Σημείωμα Ο Μιχαήλ – Άγγελος Άλμπαν γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής στις 31 Μαρτίου το 1982 και είναι έγγαμος με την Μαρία Αντωνίου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια νεογέννητη κόρη. Τελείωσε το Μπαχλιτζανάκειο Λύκειο του Πειραιά με αριστεία όπου και διετέλεσε σημαιοφόρος, και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Αυτή τη στιγμή είναι τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» και Υποψήφιος Διδάκτωρ Πλαστικής Χειρουργικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στη θεραπεία των εγκαυμάτων. Μιλάει άπταιστα την Αγγλική και την Σέρβικη γλώσσα. Εργάστηκε από τα φοιτητικά του έτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ως βοηθός Χειρουργός. Με την αποφοίτηση του, το 2008 ξεκίνησε και η επαγγελματική του σταδιοδρομία στο ΚΕΕΛΠΝΟ: (2008-2011) Υπεύθυνος για τον ποιοτικό έλεγχο του πλάσματος, (2011-2012) Κεντρικός Συντονιστής Μεταμοσχεύσεων στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Παράλληλα συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΚΕΕΛΠΝΟ «Παρεμβάσεις στην Κοινότητα και Human Trafficking» Από το 2012 έως και σήμερα είναι Ειδικευόμενος Χειρουργός στο ΓΝΑ Λαϊκό στην ‘Α Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Κατέχει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα και έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά επιστημονικά και ιατρικά συνέδρια. Εντάχθηκε, από τα Φοιτητικά του χρόνια, στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ στην Αγία Βαρβάρα (2006-2007), Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ στο Αιγάλεω Λιούμη (2007-2010), Αντιπρόεδρος Β8 Νομαρχιακής Επιτροπής (2007-2010) και Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Γραμματείας Οργανώσεων Λεκανοπεδίου Αττικής ΟΝΝΕΔ (2008-2010). Επιπλέον, διετέλεσε για το έτος 2009-2010, Αναπληρωτής Εκτελεστικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ «ΑμεΑ» (Άτομα με Αναπηρία) καταθέτοντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, χαρακτηρίζοντας τον έντονα η κριτική του στάση απέναντι στην έλλειψη ευαισθητοποίησης από τη πλευρά της πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση