GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Ποια εντυπωσιακή Ελληνίδα παρουσιάστρια... έγινε μαμά για δεύτερη φορά;

Η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία "ταλαιπωρήθηκε" στην προηγούμενη σχέση της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατ...




Η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία "ταλαιπωρήθηκε" στην προηγούμενη σχέση της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου!
Τρία χρόνια μετά την γέννηση του γιου της, η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.
Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Δήμητρα Ρουμπέση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso. H Δήμητρα Ρουμπέση η οποία ζει πια στην Ζάκυνθο με τον επιχειρηματία σύζυγό της Γιάννη Λιβέρη, τρία χρόνια μετά την γέννηση του γιου της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Η Δήμητρα Ρουμπέση δηλώνει ευτυχής μαμά και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της την γέμισε με ακόμα περισσότερη χαρά! Το νεογέννητο κοριτσάκι της Δήμητρας Ρουμπέση παρουσίασε ένα μικρό αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε να μπει σε θερμοκοιτίδα για λίγα 24ωρα. Ο σύζυγος και οι γονείς της ήταν διαρκώς στο πλευρό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση