GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίνιο: Συνελήφθη ζευγάρι που «πουλούσε» προστασία

Στη σύλληψη ενός 36χρονου και μιας 27χρονης για εκβίαση ιδιοκτητών καταστημάτων προχώρησε η αστυνομία στο Αγρίνιο ενώ για την ίδια υ...


Στη σύλληψη ενός 36χρονου και μιας 27χρονης για εκβίαση ιδιοκτητών καταστημάτων προχώρησε η αστυνομία στο Αγρίνιο ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 28χρονος.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τρεις πήγαν σε κατάστημα υγειονομικου ενδιαφέροντας ιδιοκτησίας μιας 54χρονης και απαίτησαν να τους δίνει 200 ευρώ κάθε βδομάδα, προκειμένου να μην βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων της.
Στη συνέχεια ο 36χρονος, πήγε σε ένα ακόμη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί 48χρονη και προκάλεσε φθορές με ένα κατσαβίδι.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθησαν ο 36χρονος και η 27χρονη, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου τρεις μήνες, από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση