GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοκ άουτ ο Περπέρογλου

Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό δεν έχει τελειωμό. Ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια αντεπίθεσης ...

Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό δεν έχει τελειωμό. Ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια αντεπίθεσης της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ, που ξεκινά τη Δευτέρα από το ΣΕΦ (20:00).

Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από την περασμένη εβδομάδα από ίωση και έχει υψηλό πυρετό. Έπαιξε μόνο στο πρώτο ματς της σειράς και καθόλου στο δεύτερο, ενώ έκτοτε δεν έχει προπονηθεί. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε την Κυριακή του Πάσχα και δεδομένου ότι πριν τον τραυματισμό προερχόταν από όλες κι όλες 5-6 προπονήσεις μετά από απουσία ενός μήνα με μυϊκό τραυματισμό τον έθεσαν οριστικά εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έτσι τις ευθύνες στη θέση «3» θα μοιραστούν Παπαπέτρου και Λοτζέσκι, ενώ στη δωδεκάδα αναμένεται να βρει θέση ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Το παρήγορο είναι πως ο Σέντρικ Σίμονς γυμνάστηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς πρόβλημα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε στο ζέσταμα του δεύτερου αγώνα και τον κράτησαν στον πάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση