GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινοι «κομάντο»

Ή τώρα ή ποτέ για τον Παναθηναϊκό. Άπαντες ζουν κι αναπνέουν για τον  επαναληπτικό του 1-0 με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο κόσμο...


Ή τώρα ή ποτέ για τον Παναθηναϊκό. Άπαντες ζουν κι αναπνέουν για τον  επαναληπτικό του 1-0 με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά του Απόστολος Νικολαΐδης και να σπρώξει την ομάδα του στην ανατροπή.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ουσιαστικά μία απουσία σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια των πράσινων. Κι αυτό διότι θα απουσιάσει απ’ τον αυριανό «τελικό» ο Γιώργος Κουτρουμπής, που αποβλήθηκε κόντρα στην Ξάνθη. Εκ νέου θα λείψουν οι Ντίνας, Μαρινάκης και Μπαϊράμι που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν.
Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους ακρίτες, επανέρχονται στην αποστολή –και εκτός συγκλονιστικού στο αρχικό σχήμα- οι Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Πράνιτς και Ζέκα που για λόγους τιμωρίας κι ανασών είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Η αποστολή αποτελείται απ’ τους: Καπίνο, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση