GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Γράφει ο  Κώστας Στεριανός. Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές κρύβει η μάχη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λίγες εβδομάδες πριν από τις ...

Γράφει ο Κώστας Στεριανός.
Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές κρύβει η μάχη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λίγες εβδομάδες πριν από τις κάλπες. Μέρα με την ημέρα το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο που υπήρχε προ διμήνου, λόγω της καθόδου του Θανάση Γιαννόπουλου.
Ενώ μάλιστα στην αρχή διάφορα αδαή «παπαγαλάκια», που σιτίζονται στην πλατεία Κολωνακίου των Αθηνών, διέδιδαν ότι ο Θ. Γιαννόπουλος «θα αποσυρθεί», τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά στις πόλεις και τα χωριά της Ρούμελης.
Ο πρώην υφυπουργός συγκροτεί ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς με προσωπικότητες που τεκμηριώνουν τον χαρακτήρα του ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού συνδυασμού. Επίσης μαζί με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και τους συνεργάτες τους έχουν οργώσει αυτές τις εβδομάδες ολόκληρη την Περιφέρεια.
Και από τη ζεστή υποδοχή των κατοίκων επιβεβαιώνεται αυτό που δείχνουν δημοσκοπήσεις και στους πέντε νομούς (Φθιώτιδα, Εύβοια, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία) αλλά τις οποίες κρατούν κλειδωμένες στα συρτάρια, έντρομοι, εκείνοι που έχουν λεφτά και τις παραγγέλνουν. Δηλαδή ότι ο Θ. Γιαννόπουλος θα μετέχει οπωσδήποτε πια στον δεύτερο γύρο.
Και άρα από αουτσάιντερ έχει μεταβληθεί σε φαβορί, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το τελικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση