GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ανάπτυξη στην περιοχή είναι ανύπαρκτη»

Στο διακύβευμα της εκλογής στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και εκπρόσωπος των Α...


Στο διακύβευμα της εκλογής στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Θα πρέπει να βάλουμε τους εθνικούς λόγους στη μία παράμετρο. Το ένα είναι ότι η Ανατολική Μακεδονία πρέπει να βροντοφωνάξει “όχι” στο “ξεπούλημα” του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς γιατί έχουμε εκεί ένα ζήτημα και το δεύτερο βεβαίως είναι αντίσταση απέναντι στην Άγκυρα», τόνισε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε:
«Το δεύτερο, όμως, είναι καθαρά το οικονομικό ζήτημα. Η ανάπτυξη στην περιοχή είναι ανύπαρκτη.
Η Καβάλα, για παράδειγμα, έχει 33% ανεργία με το 60% να είναι νέοι άνθρωποι.
Η φτώχεια, η οποία υπάρχει στη Ξάνθη και την Κομοτηνή είναι ασύλληπτη.
Η αποβιομηχάνιση της περιοχής του Έβρου θα έλεγα ότι πλησιάζει στα όρια του μηδέν».
«Άρα, ως περιφερειάρχης», πρόσθεσε, «και με την όποια εμπειρία έχω ως δημοσιογράφος –με όλη την Ελλάδα ανακατευόμουν σε μας προσέφευγαν κατά καιρούς νομάρχες, δήμαρχοι, Περιφερειάρχες για να τους λύσουμε τα προβλήματα με την κεντρική εξουσία- τώρα θα “χτυπιέμαι” εγώ κατευθείαν με την κεντρική εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση