GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστατος ο καιρός στην Ήπειρο έως το Μ. Σάββατο – Βελτιωμένος την Κυριακή του Πάσχα

Με καλό καιρό θα περάσουμε στην Ήπειρο την Κυριακή του Πάσχα, έως και το Μ. Σάββατο όμως θα είναι άστατος και με χαμηλές για τη...



Με καλό καιρό θα περάσουμε στην Ήπειρο την Κυριακή του Πάσχα, έως και το Μ. Σάββατο όμως θα είναι άστατος και με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Αναλυτικά:
Τη Μ. Παρασκευή η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 1100 μέτρα θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Τις βραδινές ώρες όμως τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.
Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά βροχερός σε ολόκληρη την Ήπειρο, έως το μεσημέρι όμως σταδιακά θα βελτιωθεί και Ανάσταση θα κάνουμε χωρίς προβλήματα, αλλά με αρκετό κρύο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς στα Γιάννενα, 8 έως 15 στην Άρτα, 10 έως 16 σε Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Πάργα και από 1 έως 7 βαθμούς στο Μέτσοβο.
Την Κυριακή του Πάσχα θα επικρατούν νεφώσεις αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν έως και τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει φτάνοντας στα Γιάννενα τους 15 βαθμούς, στην Άρτα τους 19, στην Πρέβεζα τους 20, στην Ηγουμενίτσα και την Πάργα τους 18 και στο Μέτσοβο τους 11 βαθμούς.
Καλή Ανάσταση σε όλους! epirusmeteo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση