GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παίζουμε για την ΑΕΚ, τη φανέλα και τον κόσμο μας»

Το σύνθημα να ανεβάσουν ρυθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έδωσε ο Άλεξ Ντακόλ, τονίζοντας πως οφε...


Το σύνθημα να ανεβάσουν ρυθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έδωσε ο Άλεξ Ντακόλ, τονίζοντας πως οφείλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.
Ο επιθετικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στον τραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας πως σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα αποφασίσουν πως θα ενεργήσουν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για τον τραυματισμό του: «Θα μιλήσουμε για το θέμα με το ιατρικό επιτελείο τις μέρες που θα έχουμε ρεπό και θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την ΑΕΚ και για εμένα».
Για τους στόχους των παικτών: «Ο καθένας που είναι εδώ έχει μοναδικό στόχο να μείνει στην ομάδα. Αυτός θα πρέπει να είναι ο μοναδικός μας στόχος. Στόχος είναι να παίξουμε όπως παίξαμε στο τελευταίο παιχνίδι και ακόμα καλύτερα. Ακόμα και 30 βαθμούς να ήμασταν μπροστά θα πρέπει να παίζουμε για τον κόσμο μας, για την ΑΕΚ και για τη φανέλα. Στους τελευταίους αγώνες οφείλουμε να ανεβάσουμε περισσότερο την απόδοσή μας για να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση