GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "υπουργοί" του Τσίπρα

Πρέπει να έχουν πάρει πολύ αέρα... τα μυαλά ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τα όσα σκέφτονται, σχεδιάζουν και διαδίδουν τις τελευτα...


Πρέπει να έχουν πάρει πολύ αέρα...
τα μυαλά ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τα όσα σκέφτονται, σχεδιάζουν και διαδίδουν τις τελευταίες ημέρες – πάλι – και έχουν να κάνουν με τις υπουργικές καρέκλες που θα αναλάβουν εάν έρθουν στην εξουσία.
Δεν εξηγούνται για παράδειγμα διαφορετικά οι… φήμες που θέλουν τη Λούκα Κατσέλη (βλ. λεφτά υπάρχουν), να προβάρει ταγιεράκι για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αντί του κ. Προβόπουλου. Ούτε για το κοστούμι – μάλλον με μπλουζάκι από μέσα και όχι πουκάμισο – του (... τεξανού) Γιάννη Βαρουφάκη για το υπουργείο Οικονομικών. Όπου όμως, όπως ισχυρίζονται οι Συριζαίοι θα έχει τον Γιάννη Δραγασάκη, να τον… προσέχει ως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρμόδια για θέματα οικονομίας και ανάπτυξης.
Σε ό,τι αφορά τους αυτοδιοικητικούς μνηστήρες το υπουργικό ταγιέρ με παντελόνι όμως και φλατ παπουτσάκι προβάρει η Ρένα Δούρου για το υπουργείο Εξωτερικών αφού η κατάκτηση της Περιφέρειας Αττικής μοιάζει πολύ μακρινό… όνειρο. Ο έτερος, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, ως πιο σοβαρός προβάρει κοστούμι για το υπουργείο Άμυνας. Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει καλή χημεία με ορισμένους στρατιωτικούς. Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα για αυτό το υπουργείο: σύμφωνα με πληροφορίες το Αμυνας το θέλει ο φίλος και σύμμαχος του Αλ. Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, των ΑΝΕΛ βεβαίως, βεβαίως!
Ένας άλλος "εκλεκτός" του… συστήματος ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει μεγάλη πόρτα – έστω κι αν αυτή δεν υπάρχει. Πρόκειται για τον Κώστα Αρβανίτη ο οποίος λέγεται ότι θα αναλάβει την… ΕΡΤ, η οποία θα ανασυσταθεί, ως γενικός διευθυντής της. Να μην πάνε άλλωστε χαμένες οι διαρκείς εμφανίσεις του δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!
http://www.kentrinews.gr/politiki/item/1074-oi-ypourgoi-tou-tsipra#sthash.AjaHAyaI.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση