GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις ώρες το ταξίδι από Αθήνα ως Πάτρα!

Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί σήμερα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης στην κίνηση των Ι.Χ. Όπως αν...


Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί σήμερα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης στην κίνηση των Ι.Χ. Όπως αναφέρουν οδηγοί στο thebest.gr η διαδρομή από την Αθήνα έως την Πάτρα ξεπερνάει σε διάρκεια τις τέσσερις ώρες!
Ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και οι εθνικές οδοί Πατρών – Πύργου και Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Αυξημένα είναι, επίσης, από το πρωί και τα μέτρα της Τροχαίας καθώς με κάθε μέσο εγκαταλείπουν οι κάτοικοι το λεκανοπέδιο της Αττικής, προκειμένου να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην ελληνική περιφέρεια.
Από τα μεσάνυχτα χθες και έως τις 11.00 το πρωί σήμερα, είχαν περάσει από τους σταθμούς διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας, 40.763 οχήματα, ενώ περισσότερα από 75.000 είχαν περάσει χθες Μεγάλη Πέμπτη.
Στους δύο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων, οι πληρότητες φτάνουν και σήμερα προς όλους τους προορισμούς το 100%.
Αυξημένη κατά 30% είναι και η κίνηση με τον ελληνικό σιδηρόδρομο. Για την κάλυψη των αναγκών προστίθενται επιπλέον βαγόνια στους συρμούς.
Ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση με τα τρένα, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε για το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Αυξημένα είναι από χθες το απόγευμα και τα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων. Έτσι, πλην των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, η Ελληνική Αστυνομία προχωράει στην απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Οι απαγορεύσεις σήμερα ισχύουν στο ρεύμα εξόδου από Αθήνα (και Πατρών – Κορίνθου) και Θεσσαλονίκη από τις 6 πμ έως τις 4 μμ.
Την Κυριακή δεν υπάρχουν απαγορεύσεις, οι οποίες επανέρχονται τη Δευτέρα του Πάσχα για το ρεύμα εισόδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 3 μμ έως τις 10 μμ και την Τρίτη του Πάσχα από τις 11 πμ έως τις 9 μμ.
Επί ποδός για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών θα βρίσκεται και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο έχει εκπονήσει ειδικό πρόγραμμα κάλυψης του εθνικού οδικού δικτύου, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη σε συγκεκριμένα σημεία κινητών μονάδων επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής και ασθενοφόρων.
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση